5 grunde til du skal holde dig fra falske mærkevarer

Masser af makeup

Man har ikke altid råd til de dyre makeup mærker, som Dior eller Chanel. Derfor bliver man utroligt glad, for at finde deres produkter til en billigere pris. Når man så endelig modtager produktet, ser det desværre fuldstændig anderledes ud og det lever ikke op til ens forventninger. Man indser til sidst at man sidder med en kopi version af produktet.

Måske fortsætter man med at bruge den, uden at tænke over konsekvenserne af at anvende sådan et produkt på huden. Det er ikke nogen god ide, så for vores alle sammens skyld er her 5 gode grunde til at man skal holde sig væk fra falske mærkevarer.

Makeup ingredienser

Ingredienserne

Det kan være skræmmende at tænke på, at man ikke ved hvad for nogle ingredienser et produkt kan indeholde. Et kopi produkt er ulovligt og derfor er der ingen som rigtigt ved hvad der kan være i dem. De kan indeholde masser af giftige stoffer som du måske har anvendt på din hud, øjne, læber osv. Derfor er det ikke nogen overraskelse at falske mærkevarer produkter har givet folk hudproblemer eller noget der er værre. Jo længere du bruger produkterne, jo mere i fare er du. De skadelige ingredienser som du anvender på din hud vil sætte sig i dine hudceller og i dit blod, så du kan risikerer at få sygdomme og i værste tilfælde cancer.

Kvaliteten

Når du modtager kopiproduktet kan indpakningen og selve produktet se fuldstændig identisk ud med originalen. Men det betyder ikke at kvaliteten er den samme. Grunden til at man køber et makeup produkt som er lidt dyrere, er vel fordi man ønsker et godt resultat efter anvendelse. Falske produkter giver ikke det samme resultat som det originale produkt.

Folk som køber falske mærker er mere besatte af navnet, end hvad der har gjort produktet populært! NARS, MAC, Urban Decay mm. er populære på grund af deres fantastiske kvalitet. Ingen ville købe deres produkter, hvis resultatet ikke var godt. Hold dig derfor fra de falske mærker og spar op til kvalitets makeup som ikke er dårligt for dig.

Makeup allergi

Allergi

Falske eyelinere, øjenskygger og foundations kan indeholde mange stoffer som er allergi fremkaldende. Man har bla. fundet ud af at nogle af produkterne indeholder arsenik, kviksølv og bly. Disse stoffer kan fører til irritationer i huden, hævelser, udslæt samt forbrændinger.

Det er meningen at skønhedsprodukter skal forbedre og fremhæve dit naturlige udseende og det er det modsatte kopiprodukterne gør. De går ind og irriterer huden med alle deres giftige stoffer, hvilket kan få dit ansigt til at se forfærdeligt ud. Når man først har udviklet sig en allergisk reaktion, kan det varer i en længere periode eller måske resten af livet. Det betyder at selv hvis man bruger et produkt som ikke giver irritationer på nuværende tidspunkt, så kan sådan nogle reaktioner ske senere hen.

Længerevarende helbredsproblemer

De ingredienser der befinder sig i kopiprodukterne indeholder som sagt bly, arsenik mm. Dette har ført til at folk er blevet ramt af alvorlige sygdomme, forfærdelige allergiske reaktioner og længerevarende helbredsproblemer. I værste tilfælde var der rapporteret at mindst en kunde som har brugt de forfalskede produkter døde. Derfor er det utroligt vigtigt at alle er bevidste om hvad kopiprodukterne kan indeholde.

Hvide rotter

Rottelort, urin og gift

I kopiprodukterne som bliver produceret i uhygiejniske fabrikker, har man fundet nogle bizarre ting. Der er blandt andet blevet fundet rottelort, urin og gift.

Det er mere sandsynligt at rottelort dukker op i produkterne end arsenik og rottelort er ikke videre skadeligt i små mængder. Men det er ikke lækkert at vide at man højst sandsynligt engang har taget det på sin hud, øjne eller læber. Derfor er det vigtigt at du ved hvordan man kan se forskel fra originaler og kopier.

Makeup og makeup børster

Hvordan man kan se forskel på kopier og originaler

Det er en god ide at starte med at kigge på prisen. Hvis du ved hvad den originale pris er på et produkt og lige pludselig finder det usædvanligt billigt et andet sted, så er der stor sandsynlighed for at det er en kopi.

En anden ting man kan være på udkig efter er selvfølgelig indpakningen. Det kan selvfølgelig se identisk ud, men nogle gange kan der være ord som er stavet forkert eller farver som slet ikke er de samme som med den originale indpakning.

Kopierne bliver tit solgt på EBay hvilket kan være svært at stole på, da man her skal stole på sælgeren. Især MAC produkter bliver forfalsket, så derfor er det en god ide at læse sælgerens anmeldelser, så man er sikker på at man køber noget der faktisk er godt. Desværre er der mange sælgere som er gået over til at sælge på Facebook, da det er sværere at blive fanget der.

Det sikreste sted at købe produkter er på officielle og troværdige hjemmesider, hvis du vil være helt sikker på at undgå at ende med en kopi.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*