Vores tanker går til Ukraine

Situationen udvikler sig i Ukraine, og den frygtelige situation, som befolkningen oplever i disse dage, sender chokbølger igennem hele Europa. Helt almindelige mennesker har svært ved at få hjælp, kan ikke længere handle trygt ind eller bare opholde sig i deres egen by. Pludselig er mode og den slags blevet en luksusvare, som ingen adgang til. Men mange mennesker kan ikke få den hjælp, de har brug for. 

Dreammodels.dk støtter Røde Kors

Derfor går Dreammodels.dk sammen med andre online sites om at hjælpe med det humanitære arbejde i Ukraine. Vi vil indsamle penge til Røde Kors ved at give gratis omtale her på siden. På meget få dage har vi allerede fået indsamlet 300.000 danske kroner. 

Røde Kors holder til i Chernivtsi i det sydvestlige Ukraine, og de har forskellige lagre her, hvor al den materialistiske hjælp sendes til og derfra bliver fordelt og opbevaret. Det er både fødevarer, tæpper, madrasser, medicinsk udstyr og sundhedsklinikker.

Desuden uddeler Røde Kors hygiejnepakker og fødevarer til den ukrainske befolkning, men de hjælper også på en anden og måske mere afgørende måde. De træner flere frivillige op til at udføre det arbejde, de laver, og dermed kan de hjælpe endnu flere i nød.

Omkring Ukraine er der oprettet flygtninge- og modtagelsescentre, hvor Røde Kors også hjælper med forsyninger, udstyr og den nødvendige hjælp for at disse centre kan køre rundt og yde den bedste hjælp til befolkningen. I centrene får de både tøj, hygiejnepakker, babypakker og andre helt basale ting, som vi andre tager lidt for givet at have adgang til. Desuden kan de få psykologisk hjælp ovenpå de mange forfærdelige oplevelser, de har for tiden.

Dreammodels.dk siger tusind tak for al den hjælp, vi har fået af de her nævnte sponsorer, og som helt afgjort gør en kæmpe forskel for civilbefolkningen i Ukraine.

Cosmos Co

Cosmos Co

Naturlige plejeprodukter fra Cosmos Co og Cossy skabt med udgangspunkt i argan olien, og din hud og hårs behov. Få ingredienser men stor virksomhed. Produkterne kan anvendes af alle hudtyper og hårtyper.

Curvii

Curvii

Curvii sælger tøj til kvinder i str. 42-60. Vi sælger alt lige fra kjoler, bukser, jakker, badetøj, undertøj og træningstøj. Vi har specialiseret os i plus size tøj, og har det største udvalg i Danmark.

Bullmade

Bullmade

Bullmade er Nordens førende PrestaShop bureau, og beskæftiger sig med e-commerce, digitalisering, markedsføring og rådgivning.

Kids-world

Kids-world

Kids-world er en af Danmarks største online forhandlere af tøj, sko og udstyr til baby, børn og teenagers. Kids-world har base i Esbjerg, hvorfra de sender pakker til ind- og udland.

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com

Maaltidskassen.com giver dig et overblik over de bedste deals paa måltidskasser i Danmark. Sammenlign de bedste priser fra de bedste måltidskasser i Danmark pt.

Bedsteseng

Bedsteseng

F&M Ventures driver flere prissammenligningstjenester og onlinemagasiner. Vi har hver måned over 100.000 brugere.

TrueStory

Truestory

Truestory sælger oplevelser i hele Skandinavien. Du kan købe dem som en oplevelsesgave eller booke dem til dig selv.

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk

Gavejagt.dk er stedet du skal lede når du skal have gaveideer – vi samler ideer til gave til alle du kender.

Friluft.dk

Friluft.dk

Stort udvalg af tøj og udstyr til jagt, camping, vandreture og masser af andre outdoor-aktiviteter.

Getresults

Getresults

Online marketing til virksomheder der skaber resultater.

OnlyTheBest.dk

OnlyTheBest.dk

Anbefalinger af produkter når kun det bedste er godt nok.

Psykolog Heidi Agerkvist

Psykolog Heidi Agerkvist

Parterapi og familiesamtaler i klinik og online.

Become

Become

Digitalt reklamebureau med 37 ansatte.

TilHusOgHave

TilHusOgHave.dk

Tips og guides til hus og have.

Du kan læse mere om indsamlingen på ivaerksaetter.dk
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*