Boozt.com i Danmark

Boozt.com er en onlineshop, som sælger tøj, sko, accessories og skønhedsprodukter til både mænd, kvinder, drenge og piger. Webshoppen er en af de største på det danske marked i sit felt og har modetøj fra utroligt mange skandinaviske og internationale fashion brands. Boozt.com er en overskuelig webshop, hvor du kan købe modetøj og sko til hele familien samlet et sted. Samtidig tilbyder Boozt.com en række særlige fordele, som skaber tryghed i din shopping online og sikrer dig en god pris.

Boozt.com som startede i Sverige, er nu udvidet til hele Europa

De fleste kender formentlig til Boozt.com, der både præger pakkerne på landets posthuse og reklamerne på TV. Webshoppen startede i 2009 og er kun blevet større og mere kendt de ti år, den har været mange danskeres foretrukne webshop. Boozt.com er stiftet af to danskere, men deres hovedsæde er i Malmø i Sverige.De har oplevet en ganske stærk økonomisk vækst gennem de senere år.

Deres leverancer strækker sig dog langt ud over de svenske grænser, som kun er en del af salget på webshoppen. Dermed er det ikke blot en svensk eller dansk side, men en side for skandinavisk og europæisk onlinehandel. Boozt.com henvender sig til og leverer til ud over Sverige og Danmark, til Norge, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig, Polen, Storbritannien og andre europæiske lande. Hjemmesiden gør det dermed muligt både at se alt indholdet på de pågældende landes sprog og se priserne i valuta for de pågældende lande.

Over 600 fashion brands

Med over 600 forskellige mærker at vælge imellem er Boozt.com en stor side at handle på online. Du vil næppe gå skuffet derfra eller forlade siden uden at have tilføjet nogle lækre produkter i kurven. Det er både kendte skandinaviske og internationale mærker, som forhandles på webshoppen. Der er mærker, der henvender sig til både børn og voksne, mænd og kvinder. De har mærker, der laver tøj i mange størrelser, så om end ikke alle så næsten alle kan finde noget i netop deres størrelse.

Webshoppen har mærker af tøj, sko og accessories til enhver smag, enhver stil og enhver prisklasse. Derudover udviser webshoppen klasse ved deres lange liste af mærker, der inkluderer Day Birger et Mikkelsen, Tommy Hilfiger, ECCO, Polo Ralph Lauren, Tiger of Sweden, By Malene Birger, Vila, Gucci og Y.A.S. Derudover har de deres eget mærke, hvor de sælger merchandise.

Lynhurtig levering og fri retur

Hos Boozt.com kan du lægge varen i kurven i dag og have det i hånden i morgen. De tilbyder lynhurtig levering som standard. Det er én til to hverdage så er pakken fremme og fragten er helt gratis ved ordrer over 499 kr. Derudover er det muligt at få varerne leveret samme dag imod ekstra tillæg, så det du bestiller om morgenen inden arbejde er hos dig inden festen om aftenen. Webshoppen fjerner hermed den trælse ventetid, som der ellers er på mange andre sider, hvor du handler online.

Ud over de gode muligheder for fragt tilbyder Boozt.com altid gratis returnering af varerne. Du kan dermed trygt handle tøj og sko uden fare for at betale for noget, du ikke kan passe. Hvis det ikke passer, sender du det retur helt gratis. Du kan bestille samme vare i forskellige størrelser for at sikre dig og sende de resterende størrelser tilbage uden ekstra omkostninger. Du behøver aldrig mere at stå og svede i et lille omklædningsrum med en lang kø, der venter på dig. Du kan prøve det hele i hyggelige og hjemlige rammer uden stress. Du har 30 dage til at bestemme dig i, og til at sende de varer du ikke ønsker retur med den medfølgende label.

Rabatkoder og udsalg

Boozt.com har ikke bare mange mærker og god service, de tilbyder også fornuftige priser, gode tilbud, rabatter og procentvise nedsættelser. Hvis du modtager deres nyhedsbrev er det tydeligt, at de ofte har kampagner med tilbud på diverse ting, gode rabatkoder og udsalg. Webshoppen kører ofte med rabatkoder, som du kan tilføje til din kurv inden betaling for en procentvis nedsættelse eller andre gode fordele. Derudover har de udsalg flere gange årligt, hvor man som oftest kan spare helt ned til 60 % af normalprisen. Igennem nyhedsbrevet, der tilsendes som E-mail oplyses der løbende om disse tilbud, som du ikke må gå glip af. Ved at handle på Boozt.com sikrer du, at du altid får en god pris.

Vejledning og tilfredshed

Det er tydeligt at Boozt.com går meget op i deres kunder, ud over gratis returnering tilbyder de også kundeservice i høj kvalitet. På hjemmesiden er det muligt at få hjælp alle hverdage. Medarbejdere sidder klar til at hjælpe i forbindelse med dit køb gennem en chat på siden. Du kan skrive til dem over messenger og ringe til dem. Derudover kan du skrive en mail for mere specifikke problemer med din ordre eller lignende. Her får du svar indenfor 48 timer. Du kan både få hjælp skriftligt eller mundligt afhængigt af, hvad du bedst kan lide. Den gode service kan ses i anmeldelser af Boozt.com fra kunder. På trustpilot har de en høj score, fem ud af fem mulige stjerner, og er derfor en af de bedst rangerede webshops i deres kategori. Ved at handle på Boozt.com bliver du en del af en skare af tilfredse og glade kunder, der shopper deres modetøj, sko, tilbehør og beauty produkter til hele familien på Boozt.com.

Overskuelig hjemmeside

Boozt.com er en brugervenlig, simpel og overskuelig side, som gør det nemt at finde lige netop det, du søger. Når du kommer ind på forsiden, er der øverst tre kategorier, her skal du vælge, om du shopper til kvinder, mænd eller børn. Du bliver dernæst ført hen til den respektive side.

På forsiden kan du vælge mellem de forskellige produktkategorier, her nyheder, tøj, sko, tasker, undertøj, accessories, beauty, sport og brands A-Z. På forsiden reklameres der med, hvad der lige nu er på tilbud, hvilke nyheder onlineshoppen har, deres bestsellers og must haves og nederst de fine førnævnte anmeldelser på trustpilot. Siden har også en søgefunktion, hvis du er på udkig efter noget specifikt.

Under hver kategori er der underkategorier til at specificere yderligere. Der er mulighed for at filtrere resultaterne fra søgningen med brands, størrelse, farve, materiale og mønster. Du kan vælge at få vist de mest populære varer først, de nyeste først, eller måske de billigste eller dem med den højeste rabat.

Boozt.com gør sig ikke kun i modetøj og almindelige accessories. De har også et betydeligt udvalg af beauty produkter og en særlig kategori de kalder sengetid som dækker alt fra sengetøj til uroer du kan hænge over din babyseng.

Når du klikker på et produkt, er der gode beskrivelser af varen, materialet, bæredygtighed og mærket. Hvis andre har anmeldt produktet, kan disse også læses. Du kan se om varen findes i andre farver, og du kan finde en størrelsesguide. Nederst kan du se produkter, der ligner, og til højre dine tidligere besøgte produkter.

Anbefalet til dig

Ud over hjemmesidens brugervenlighed og overskuelighed henvender den sig til dig som kunde. Du kan tilføje favoritter og få anbefalet produkter i hver kategori. Boozt.com har ud over de sædvanlige kategorier, det de kalder ’our edits’, som for eksempel forslår essentielle ting til ferien eller viser skandinavisk mode. De viser, hvilke mærker der er mest populære indenfor hver kategori. Du kan dermed også få inspiration på siden og opdage nye mærker.

Ligesom du selv kan tilføje produkter til dine favoritter og se, hvilke produkter du senest har besøgt, kan du se andres også. Det fungerer sådan, at du ved hvert produkt kan se, hvor mange der har den som sin favorit, og hvor mange der er solgt for nyligt. Webshoppen viser unikt og troværdigt popularitet på deres produkter. Kunderne bliver gjort opmærksom på hinanden, og der skabes en følelse af fællesskab ved hvert produkt. Alle disse features, som hver enkelt kunde har, giver følelsen af, at Boozt.com går op i deres kunder. Alle kunder skal have en god oplevelse, når der shoppes her.

Derfor skal du vælge Boozt.com næste gang, du shopper online

Boozt.com har et stort udvalg, og derfor behøver du kun handle et sted, næste gang du er på udkig efter en ny vinterjakke, et par sko, make-up eller tøj til børnene. Boozt.com er en webshop som har det hele.

Du kan trygt og sikkert handle på den e-mærkede onlineshop, fordi de tilbyder gratis returnering. Du kan roligt bestille flere størrelser hjem, eller forsøge at eksperimentere med nye stile, mærker, farver eller modeller. Der kommer ingen ekstra regning, hvis noget ikke passer eller klæder dig og skal returneres. Derudover har de over 600 skandinaviske og internationale mærker indenfor både dametøj, herretøj, børnetøj og beauty. Der er helt sikkert mærker, du elsker at benytte.

Du behøver ikke shoppe på forskellige webshops, fordi du ønsker forskellige mærker. Her er det hele samlet et sted, og med den hurtig levering skal du ikke vente længe, før pakken er hos dig. Du shopper her på en simpel, overskuelig og brugervenlig side, som kategoriserer efter dine behov og gemmer dine visninger og favoritter til senere. Det er en hjemmeside med høj tilfredshed af brugerne og med kundeservice, du både kan chatte, skrive eller ringe til, hvis der opstår problemer.

Boozt.com er giver ofte rabatter og sikrer dermed, at du får dit tøj, sko og skønhedsprodukter til en god og fornuftig pris.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*