Om DreamModels.dk

Dreammodels.dk hjælper dig med at finde alle de bedste beauty produkter. Vi samler test og anmeldelser, så du let kan se præcis hvilke produkter du skal købe – og når du er klar til at købe, så hjælper vi dig med at finde produkterne til den bedste pris.

Vi sammenligner priser på tværs af butikker fra hele EU, da priserne i mange tilfælde er lavere i andre EU-lande end Danmark.

Derudover er der også mange store udenlandske butikker, der har et væsentligt større og mere interessant udvalg end de fleste danske butikker.

Hvor meget kan du spare

Priserne på de præcis samme produkter varierer meget fra butik til butik, så vi kan ikke love hvor meget du kan spare på de produkter du drømmer om.

Men hvis du er heldig, så kan du spare helt op til 70%!

Levering

Der er sikkert mange der ryster i bukserne over fragt og told, når der købes fra en butik udenfor Danmark, men det er der ingen grund til.

Ligesom de danske netbutikker, så er der mange udenlandske butikker der giver gratis fragt eller ihvertfald en fragtpris der er til at overskue – og sålænge butikken ligger indefor EU, så skal du ikke betale told på dine køb.

På samme måde er leveringstiderne fra de udenlandske butikker også til at overskue. Typisk er leveringstiden for mange udenlandske butikker de samme som de fleste danske netbutikker. Dvs. typisk blot nogle få dage fra du bestiller til du modtager dine nye produkter.

Savner du noget?

Vi prøver at skabe et godt overblik over flere tusinde produkter, men der er helt sikkert nogle produkter vi har overset.

Send derfor gerne en mail hvis der er noget du savner, så vi kan få gjort noget ved problemet og få tilføjet alle de produkter du går og drømmer om.

Hvem står bag

Dreammodels.dk drives af Helion

Hvis du gerne vil have varerne fra din butik med ombord på Dreammodels.dk, så er du altid velkommen til at skrive en mail.

Billedkilder

Billederne på Dreammodels.dk stammer hovedsageligt fra billeddatabaser. Inden vi bruger et billede betaler vi for det eller vi sikrer os at det må deles via Creative Commons eller en lignende licens. Hvis du mener der er sket en smutter, så må du meget gerne kontakte os, så vi kan få gjort noget ved problemet i en fart.

Vi prøver at henvise til billedkilderne på de relevante sider på Dreammodels.dk.

Hvis der ikke er nogen billedkilder i bunden af en side, så skyldes det forhåbentlig at det er nogle billeder vi har købt, selv har taget el.lign.

Produkter og links

Produkterne der vises på Dreammodels.dk kommer fra udvalgte butikker på nettet. Vores oversigt skal derfor ikke ses som et komplet overblik over udvalget hos alle butikker m.m.

Bemærk at priser og produkter ikke længere holdes opdateret. Der kan derfor være forskel mellem de viste produkter/priser og produkter/priser i butikkerne. Er der forskel på produkter/priser hos Dreammodels.dk og hos butikken, så er det naturligvis butikkens udvalg/priser der er gældende.

Vi får en mindre kommission hvis du køber produkter i en af de butikker som Dreammodels.dk samarbejder med.

At vi får kommission ændrer ikke den pris du skal betale for dine produkter. Din pris er den samme uanset om vi får kommission eller ej.

At vi på den måde kan tjene lidt på Dreammodels.dk gør at vi kan bruge min tid på siden – og at vi får kommission betyder ikke at vi er på vej til at tjene kassen. Hvis det var formålet, så havde vi valgt at skrive om emner der er langt mere indbringende.

Ansvarsfraskrivelse

Det er dit liv og dit eget ansvar at du ikke gør skade på dig selv, på andre og på alle mulige ting omkring dig.

Du kan ikke komme efter Dreammodels.dk, os selv, firmaet bag Dreammodels.dk, etc. hvis noget går galt ifbm. dit besøg på Dreammodels.dk og din brug af siden.

Du kan heller ikke komme efter Dreammodels.dk, os selv, firmaet bag Dreammodels.dk, etc. hvis du via Dreammodels.dk kommer til at gøre et eller andet dumt.

Vi prøver at holde alting opdateret og korrekt. Men hvis du alligevel finder fejl og mangler, så må du meget gerne sende en mail.

Hvis du interesserer dig for ansvarsfraskrivelser og keder dig helt vildt, så kan det være du også har lyst til at læse Dreammodels.dk’s privacy policy.