7 grunde til at du skal købe en hårbørste med vildsvinebørster

Hårbørste med vildsvinebørster

Er du træt af tørt, kedeligt og umedgørligt hår? Så har vi løsningen til dig. Forskellen på en ganske almindelig nylon-hårbørste og en vildsvinebørste er nemlig markant. Stik modsat de almindelige hårbørster, plejer vildsvinebørsten nemlig håret, samtidig med at det bliver redt igennem.

Vi har her i artiklen fundet 7 gode grunde til, netop at købe en hårbørste med vildsvinehår. I vores artikel om Mason Pearson børster kan du læse om nogle af de mest populære hårbørster med vildsvinehår.

Derfor skal du købe en hårbørste med vildsvinebørster

  • Aldrig mere tørt hår – Hvis du udskifter din almindelige hårbørste med en vildsvinebørste, for du nemt og hurtigt fordelt de essentielle olier i dit hår, som både forebygger og reducerer tørt hår.Børst dit hår grundigt igennem om aftenen, inden du skal sove, og du vil vågne op med utroligt blødt og glat hår.
  • Skån håret – En børste af vildsvinehår slider nærmest ikke på håret, og kan rede selv det mest filtrede og tykke hår ud, uden problemer. Har du langt hår, kan du med fordel vælge en stor, firkantet børste – så får du hurtigt redt det lange hår godt igennem.
  • Forkort tørretiden – Hvad end du lader dit hår lufttørre eller benytter en hårtørrer til hjælps, vil en hurtig gennemredning med en vildsvinebørste forkorte tørretiden markant, efter du har vasket hår. Vildsvinehårene ”trækker” nemlig vandet ud af håret, mens du børster det.
  • Slut med elektrisk hår – Vildsvinehårene formå at lægge håret pænt ned, og afhjælper desuden statisk elektricitet, så du ikke længere skal slås med elektrisk hår, der ikke er til at arbejde med.
  • Stærkere og sundere hår – Da vildsvinehårene både masserer hovedbunden og samtidigt stimulerer hårsækkene, øges blodgennemstrømingen dertil også, hvilket resulterer i både stærkere og sundere hår.
  • Masser af volumen – Vildsvinebørstens forskellige længder af hår, gør at håret meget nemt får opbygget en masse volumen, og ligeledes ikke falder sammen i løbet af dagen.
  • Reparerer ødelagt hår – Det lyder næsten for godt til at være sandt, men rigtigt det er det nu. Efter længere tids brug, vil vildsvinehårene nemlig have ”reparereret” dit hår, så godt som den nu kan, ved at fordele hårets naturlige olie + styling olier i hele håret – også spidserne, og desuden have stimuleret blodgennemstrømingen til hårsækkene så meget, at du vil have det stærkeste mulige hår.Er du desuden gået fra en almindelige nylonhårbørste, til en vildsvinebørste, vil du kunne mærke en ekstra tydelig forskel, da vildsvinebørsten slet ikke slider på håret, ligesom nylonbørsten gør.
One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

*