Alt du skal vide om Revlon Farvebombe

En farvebombe er genial til at skjule udgroninger og opfriske din hårfarve, men den kan også fjerne gult skær og lave pastelfarver i håret.

I artiklen her finder du en gennemgang af alt, du skal vide om Revlon Nutri Color Creme farvebomberne. Du finder bl.a. farvekort, brugsanvisning, og så får du hjælp til at vælge den rigtige farve.

» Find farvebomberne på tilbud her «

Farvebombe Revlon Nutri Color Creme

Hvad er en farvebombe

En farvebombe er en hårkur tilsat farve, der farver og plejer håret på samme tid. Selve farven er en midlertidig farve, der lægger sig udenpå hårstrået på samme måde som en skyllefarve gør det. Farven vil forsvinde over tid og dækker ca. 30 %.

Den relativt lave dækkevne gør, at farven ikke kan bruges til at ændre hårets tonehøjde. Den er derimod super god til at opfriske og justere hårets tone og nuance.

Genopfrisk din hårfarve

Hvis du får farvet dit hår, så har du sikkert oplevet, at farven kan falme lidt over tid. Hvis du synes din farve er blevet kedelig at se på, så kan en farvebombe opfriske hårfarven, så den bliver mere intens og glansfuld.

Skjul udgroninger

Mellem harfarvninger kan det ikke undgåes, at der kommer en udgroning. Er din udgroning nogenlunde samme tonehøjde som dit farvede hår, kan en farvebombe gøre udgroningen mindre synlig. I mange tilfælde vil en farvebombe gøre, at du kan strække intervallet mellem dine frisørbesøg.

Juster nuancen i håret

Selvom dit hår ikke er farvet, kan du sagtens bruge en farvebombe. Enten til at give håret et andet skær, eller til at gøre din farve mere intens. Det er vigtigt at huske, at en farvebombe ikke kan gøre dit hår lysere eller mørkere.

Fjern gult skær

Hvad enten dit hår er naturligt lyst eller kemisk lysnet, så har du sikkert oplevet, at håret kan få et gult skær. Det gule skær kan farvebomben 1002 fjerne, så du får et mere holdt skær. Farven 1002 er lavet specielt til at neutralisere gule toner i blond hår, den indeholder lilla farvepigment, som ophæver de gule nuancer. I forhold til mange andre produkter med lilla farvepigment er 1002 rigtig god, da den effektivt fjerner det gule, uden at håret får et lilla skær.

Brugsanvisning

Det er meget enkelt at bruge Revlon Nutri Color Creme:

  • Vask håret (brug ikke balsam)
  • Tør håret med håndklæde
  • Fordel produktet i det håndklædetørre hår
  • Lad det virke minimum 5 min. (jo længere det sidder, jo kraftigere bliver farven)
  • Skyld med vand

OBS! Bruger du en mørk farve, er det en god ide at bruge handsker.

Hvor længe holder farven

Farven forsvinder langsomt fra håret, hver gang du vasker det. Holdbarheden afhænger meget af, hvor tit du vasker dit hår, men de fleste oplever, at alt farven er væk efter 2-3 uger. Da farven kun lægger sig uden på håret, vil den forsvinde helt efter noget tid. Har du helt lyst hår, kan det tage mere end 3 uger, inden farven er helt væk.

Vælg den rigtige farve

For at få et godt resultat med en farvebombe, er det vigtigt at du vælger den rigtige farve. Skal du opfriske din hårfarve eller skjule en udgroning, så gælder det om at vælge en farve, der ligger meget tæt på din nuværende farve.

Revlon Nutri Color Creme er skyllefarver, og den kan hverken lysne håret eller farve det mørkere. Bruger du en for lys tone, vil du ikke se nogen effekt. Bruger du en for mørk tone, kan du risikere, at håret får et underligt skær.

Farvebomberne har numre, der fortæller hvilken hårfarve, de er beregnet til. Det første tal fortæller, hvor mørk farven er. Jo minder nummeret er, jo mørkere er farven.

  • Den mørkeste af farverne er den, der hedder 411 (Den skal læses som 4.11)
  • De lyseste af farverne starter med 10 og hedder 1002 og 1003 (10.03 og 10.02)

Du kan godt blande farvebomberne, men bland kun farver der har samme tonehøjde (det første tal i farvekoden)

Farvekort

De oprindelige farvebomber findes i 15 farver, som du kan se herunder. Du kan finde farvebomberne på tilbud her

Farvekort revlon farvebomber

Pastel farver og Crazy Colors

Revlon har for nyligt lanceret en serie af farver beregnet til at lave Crazy colors og pastelfarver i håret. Der findes 4 farver plus en hvid.

Revlon Fondant Crazy Colors

De nye farver giver det bedste resultat på lyst hår eller hår med lyse striber. Er dit hår mørkt, vil du ikke få nogen effekt.

Du bruger fondantfarvene på samme måde som de almindelige bomber.

  • Hvis du ønsker Crazy Color effekt i håret, skal du bruge fondant farverne rent (De almindelige farvebomber 200, 400, 500 og 600 kan også bruges til formålet).
  • Ønsker du en pastelfarve som f.eks babypink, så skal du blande fondantfarverne med den hvide. Jo mere hvid du tilsætter, jo svagere bliver farven.

Grå farvebombe – 1002

Som det fremgår af farvekortet ovenfor, så findes Revlon Nutri Color ikke i grå. Hvis du gerne vil have et koldt skær eller gråt hår, så kan du med fordel brug 1002 i dit lyse hår. På samme måde som den fjerner gult skær, kan den også give håret et askeblond skær. For at opnå en grå farve skal dit hår være helt lyst som udgangspunkt.

Farvebombe priser

Der er rigtig meget at spare ved at købe farvebomberne online. Herunder kan du se en aktuel prisoversigt for farvebomben 1002. De forskellige forhandlere har som udgangspunkt samme pris for alle farverne.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
99,00 99,00 Læs mere
99,00 99,00 Læs mere
99,00 99,00 Læs mere
99,50 99,50 Læs mere

 

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til farvebomberne, er du meget velkommen til at skive en kommentar herunder.
2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*