Olaplex behandling: Alt du skal vide om den effektive hårkur

Olaplex har indtaget frisørbranchen med rekordfart. Produkterne blev lanceret i 2014, og i dag anvendes Olaplex i mere end 5 milioner frisørsaloner verden over.

Med Olaplex er der opfundet en helt ny måde at forebygge og reparere ødelagt hår. Og det virker! Så godt at store brands som Loreal har lavet deres egen version af produkterne.

I artiklen her kan du læse om effekten af Olaplex. Du får også en komplet gennemgang af produkterne og hjælp til, hvordan du kan lave behandlingerne billigt hjemme. 

» Du finder Olaplex produkterne her «

Olaplex behandling

Hvad er Olaplex?

Olaplex er en behandling, der reparerer og forebygger skadet hår. Når hår bliver slidt, så skyldes det at svovl- og saltforbindelser i håret bliver ødelagt. Olaplex indeholder molekyler, der genopretter de ødelagte forbindelser og derved reparerer håret.

Produkterne kan tilsættes i hårfarve for at minimerer skaderne på håret under favningen, eller de kan bruges som “Stand Alone” behandling, hvis håret allerede er skadet.

Olaplex adskiller sig væsenligt fra andre hårkure på markedet. Almindelige kure giver en midlertidig kosmetisk effekt, ved at produkterne lægger en hinde på håret, der gør det blødt og glansfuldt. Over tid vil effekten aftage, og der skal bruges hårkur igen. Med Olaplex bliver dit hår repareret, du får et vedvarende resultat, og et stærkere mere sundt hår. Efter en behandling med Olaplex, vil dit hår ikke føles blødt som med en almindelig kur, det skyldes at behandlingen genopbygger selve håret uden at lægge en hinde på håret.

Virker det?

Når man hører om Olaplex behandlingen, så lyder det næsten for godt til at være sandt. Men det er det ikke. Produktet er virkelig en revolution indenfor hårpleje. I videoen herunder kan du se en test lavet af Christina Kruse. Christina har afbleget to identiske baner af extensions – en med og en uden Olaplex. Og det er helt tydligt, at der er en KÆMPE effekt.

Produkter

Olaplex serien består af 5 produkter. To produkter beregnet til brug i frisørsaloner og tre produkter til hjemmebrug.

Salonprodukter og salonbehandlinger

Olaplex no 1 og no 2 er udviklet til salonbrug. Produkterne kan anvendes ved farve- og permanentbehandlinger eller som stand alone behandling.

Når håret farves eller permanentes, svækkes svovlforbindelserne i håret. Ved at tilsætte Olaplex ved behandlingen, genopretter produktet forbindelserne, så håret ikke tager skade af af den kemiske behandling. Især ved afblegning af håret gør Olaplex en kæmpe forskel, da det normalt er en behandling, der er hård ved håret.

Stand alone behandling

Hvis dit hår allerede er slidt og skadet, så kan du med fordel anvende Olaplex alene som “Stand Alone” behandling.

Denne behandling er beregnet til salonbrug, men du kan sagtens lave behandlingen hjemme:

 • Bland 15 ml. no 1 med 90 ml. vand
 • Fordel blandingen i tørt rent hår
 • Lad det virke i 10 min.
 • Forde no 2 i håret (uden at skylle ud)
 • Lad det virke i 10 min.
 • Skyld med vand
 • Vask med shampoo og evt. condtioner

Du kan købe et kit til Stand alone behandlingen her

Hjemmeprodukter

Udover produkterne til salonbrug, findes der tre produkter til hjemmebrug.

Olaplex no 3: Kur til vedligehold

No 3 er en hårkur, der er beregnet til at bruge hjemme. Den kan enten bruges til at vedligeholde en frisør behandling eller som almindelig hårkur.

 • Påfør no 3 i håndklædetørt hår
 • Lad det virke i 10-30 min.
 • Skyld med vand
 • Vask håret
 • Brug evt. conditioner

Kuren skal bruges efter behov. Du kan bruge no 3 så ofte du vil, men du vil ikke opleve stor effekt, hvis du bruger den for ofte. For de fleste er 1 gang om uden passende.

Priser

Olaplex no 3 forhandles flere forskellige steder online. Herunder kan du se de aktuelle priser.

Forhandler Pris Totalpris Læs mere
169,00 169,00 Læs mere
189,00 189,00 Læs mere
195,00 195,00 Læs mere
199,00 199,00 Læs mere
229,00 229,00 Læs mere

 

Olaplex 4 og 5: Shampoo og conditioner

Olaplex no 4 og no 5 er shampoo og balsam også beregnet til hjemmebrug. Begge produkter indeholder Olaplex Bond Building kemi og hjælper, ligesom selve kuren, med at genopbygge håret.

Du kan bruge no 4 og no 5 hver gang du vasker hår.

Olaplex anmeldelse

I en periode var mit eget hår virkelig ødelagt på efter utallige lysninger. Derfor besluttede jeg mig for at prøve en Stand Alone behandling hos min frisør.

Jeg havde virkelig store forventninger til behandlingen – og de blev heldigvis indfriet til fulde. Efter behandlingen var mit hår ikke var blødt som ved en almindelig hårkur, men det føltes straks stærkere, kraftigere og ikke nær så kruset som før.

Jeg købte en no 3 med hjem, den har jeg også været rigtig glad for. Effekten er ikke er lige så stor som ved salonbehandlingen, men kuren gør en mærkbar forskel for mit hår.

Har du skadet hår, eller vil du beskytte dit hår ved farvning, så kan jeg varmt anbefale Olaplex.

Køb Olaplex

For at gøre det attraktivt for frisørsalonerne at tilbyde behandlinger med Olaplex, har virksomheden gjort meget for, at deres produkter kun forhandles gennem saloner til vejledende udsalgspriser.

Heldigvis er det nu muligt at købe alle 5 produkter online. Da den professionelle behandling ikke er svær at udføre, kan der være rigtig mange penge at spare ved at lave “Stand alone” behandligen selv. Der er også en del at spare ved at købe no 3, no 4 og no 5 online, da de sælges langt under salonpriserne. Du kan finde alle produkterne her

Andre produkter

Siden Olaplex kom på markedet, har en lang række virksomheder forsøgt, at gøre dem kunsten efter. I dag findes der et utal af -plex og -phlex produkter, der lover at kunne det samme som Olaplex.

Olaplex ingrediensen er patenteret, og det er med varierende succes, at andre virksomheder har forsøgt at gøre produktet efter. Det er dog lykkes for godt for Loreal, der med deres Smartbond har udviklet et produkt, der virker på højde med den originale Olaplex

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Olaplex produkterne, er du meget velkommen til at skrive en kommentar herunder.
3 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*