Her er de 10 bedste neglelak hvis du vil have pæne negle

Kvinde med den bedste røde neglelak

Neglelak er et ligeså stort must for nogle kvinder, som bestemte sko og tasker er for andre. Uanset om man er til farver, glimmer og glitter eller bare en helt almindelig manicure så tager ens hånd sig bare bedre ud, når der er tænkt lidt på den og plejet for den. Desuden kan en simpel, enkel rød lak giver det ekstra til sorte kjole en aften ude i byen!

Det kommer selvfølgelig ikke kun an på neglelakken. Der ligger selvfølgelig noget arbejde bag pæne og velplejede negle, der er klar til, at få farve på. Læs eventuelt artiklen om en god manicure her.

Essie

De amerikanske Essie lakker har efterhånden en del år på bagen og har skabt nogle fantastiske rammer for, hvad der er muligt. Med en stor og meget bred farveskala kan alle ønskede farver stort set opnås. Derudover har alle Essie lakkerne et nummer, samt et navn specifikt udvalgt af kvinden bag ved navn Essie Weingarten. Essie Weingarten har også en historie til alle sine lakker og der er lagt særlig omtanke og kærlighed ned i alle lakkerne. Essie kommer hvert år med lakker til de fire årstider som alle sammen er indenfor et bestemt tema, hvor navne selvfølgelig høre med hertil.

De består typisk af 5-6 stk. og modsat mange andre store neglemærker, så kommer kollektionerne i tilpas nok antal, at man som regel når, at få et eksemplar, hvis ikke i første ombæring så i næste. Penslen er bred og utrolig nem, at påfører og de fleste behøver faktisk kun ét lag. Der kan selvfølgelig være farver, der bliver pænest med to.

Find Essie lak på tilbud her

Depend

Det svenske mærke Depend er et prisvenligt mærke, men som komme med et ret stort udvalg af farver og med sjove features som klistermærker til, lakker med små pensler til, at tegne med, etc. Tørtiden er ret hurtigt på disse små neglelakker og selvom den ikke skal lægges når man er på vej ud af døren må den her siges, at næsten kunne det. Neglelakken holder ikke i særlig meget mere end fire dage eller til en lang aften i byen, men man har heller ikke givet så meget for den og kan derfor godt tillade sig, at have et mindre lager af dem i alle verdenens farver.

Depend laver faktisk også kollektioner, hvor de lader sig inspirerer af de lidt dyre mærker og har både haft de ikoniske metal farver og udgaver, der bliver som sand når det tørrer. Dejligt med muligheder, hvor alle kan være med.

Find et stort udvalg af Depend produkter her

Sally Hansen Complete Salon Manicure

Sally Hansen er et af de bedste og mest sælgende mærker i b.la. USA. Mærket har mange farver og er så dejlig nemme, at påfører pga. den store brede pensel. Tre strøg og hele neglen er dækket uden problemer. Sally Hansen har efterhånden flere serier indenfor neglefarver som kan forskellige ting. Derudover har de også en masse supplerende neglepleje, så man kan opretholde sunde og velplejet negle hele året rundt. Denne serie er den bedst solgte og har den fordel, at det er en neglelak med ikke mindre end 5 fordele i en flaske! Nemlig Basecoat, Strengthener, Growth Treatment, Colour & Top coat.

Sally Hansens produkter holder rigtigt godt netop pga. af alle de fordele den har i én flakon.

Du finder Sally Hansen på tilbud her

Chanel neglelak Le Vernis

Som med mange andre ting i denne verden af skønhed og materielle goder kan man ikke nævne neglelak uden, at nævne Chanel. Chanel er verdenskendt for deres neglelakker og når den nye forårskollektion, efterårskollektion etc. Finder vej til Chanel-standerne i de forskellige varehuse, ja så skal man være hurtigt, hvis man skal nå, at have fat i én, da rigtigt mange kvinder ønsker de nyeste farver herfra. For nogle er det nok næsten også et samleobjekt og de pynter i hvert fald uden sammenligning på et hvert badeværelse!

Kvaliteten af disse lakker er også god. Her er der selvfølgelig også nøje farvevalgt efter sæson, tendenser og hvad Chanel står for og hver lak kommer også med et navn. Penslen er god bred og nem, at påfører med og låget er designet til, at kunne vendes om så man kan sætte fingeren derpå. Uden, at fornærme mærket så findes der lakker som holder ligeså godt om end måske lidt bedre. Man betaler selvfølgelig også for, at der står Chanel på flakonen, men man skal gå efter lakkerne for den specielle vibe der bare er omkring mærket og så de unikke farver og farvesammensætninger man tit finder i kollektionerne.

OPI

Dette er et professionelt neglemærke som man indtil for få år siden kun kunne købe hos OPI neglesaloner. Heldigvis er de blevet tilgængelige for alle i stormagasinerne og Matas herhjemme. Lakkerne er udviklet af negleteknikere og negleeksperter og der ligger en stor kvalitet og testning bag dette mærke. Herhjemme er der en stor farveskala, men det er intet imod de store neglesaloner, primært i udlandet, som helt ærgerligt føles, at have alle farver i hele verdenen.

Neglelakkerne har numre og sjove finurlige navne, som på en særlig måde passer til farverne. OPI laver også flere store kollektioner hvert år og er tit forløber for nogle af de nye tendenser, som man så ser gengivet i andre mærker senere hen. De stod bl.a. for den store kollektion sidste år med navnet ”Fifty Shades Of Grey” i anledningen af den storhittende filmatisering af bogserien med samme navn, som har fået millioner af kvinder verdenen over til, står i lange køer da filmen kom ud.

Penslerne er brede og farverne er meget mættede, så de fleste gange behøves kun ét strøg. Mærket har også mange gode supplementer til neglepleje, som er værd, at tjekke ud.

Find OPI på tilbud her

Dior Vernis

Dior er også kendt for deres neglelakker og som Chanel ryger deres kollektioner og one-shot også meget hurtigt så snart de lander i butikkerne. Dior har ikke det bredeste udvalg af lakker og er generelt meget sæsonbetonet og skifter ofte ud i deres sortiment. Det er med til, at gøre mærket troværdigt mod sig selv, men omvendt kan man ikke forvente, at finde farven man leder efter i dette mærke. Lakkerne skal typisk have to lag, da konsistenserne typisk er lidt tynde i det.

Noget Dior kan i deres negleprodukter er, at lave base- og topcoat som er i lækre, plejende konsistenser med en flot nude farve eller gylden farve så den sagtens kan stå for sig. Her syntes jeg faktisk, at man gør sig selv en god investering.

L’oreal neglelak

De er små i flakonen og lige til, at putte med i tasken. L’oreal har selvfølgelig også givet deres bud på en prisvenlig lak til neglene og det har de altså virkelig gjort godt! Farveskalaen bliver større og større og de har nu også udvidet med deres gelelakker som er et to fase nprodukt, der skulle holde i op til 14 dage. De almindelige udgaver er så gode at påfører med en blød pensel, der passer til neglen. Farverne holder faktisk i overraskende god tid til prisen.

Her kan man også godt tillade sig, at købe flere med hjem til den pris og ofte har L’oreal tit enten procenter eller 3 for 2. Det er udsalg vi godt kan lide!

Du kan finde et stort udvalg fra Loreal her

Nilens Jord

Det danske mærke Nilens Jord er mest kendt for deres make-up serie, samt lækre børster og pensler. De har faktisk også nogle rigtigt gode bud til dine negle, selvom farveskalaen ikke er super stor. Der er dog de gængse farver som de fleste bruger og som sælger bedst. Lakkerne skal typisk påføres 2 gange, da konsistensen er meget fin og tynd, men er med til, at gøre farverne lidt pudret i looket.

Hver år til jul kommer der typisk et look fra dem og om foråret plejer de også, at komme med nogle nye farver. Typisk skiller de sig lidt ud og det er egentligt meget rart.

Yves Saint Laurent La Laque Couture

Yves Saint Laurent, det franske eksklusive mærke, har også deres helt egen neglelakserie, som selvfølgelig passer ind i Yves Saint Laurent’s ånd nemlig, at være provokerende, nutidig, ungdommelig, forførende og sexet. I deres farveskala, som selvfølgelig også skifter efter sæson og tendenser kan man finde utrolig mange flotte pangfarver, som bare gør lakkerne helt unikke!

Den kendte make-up artist Lloyd Simmons udtalte om YSL neglelakker: ”La Laque Couture lakkerne fra YSL lader dig dyppe dine fingernegle ned til verdenen af couture med disse unikke farver – og hvilke inspirerende farver!”. Med dette citat forklarer han meget godt, hvilken følelse man får når man ser de mange flotte lakker for mærket, for det leder tankerne hen på glade dage og nye outfits, der passer til!

Har en mellem størrelse pensel, nem at påfører og holder godt.

CND Vinylux

CND shellac lakkerne er verdens første hybrid lak med UV3 teknologi. Inspirationen skulle være kommet fra det nemme ved neglelak og det holdebare ved gelé. Det har man så forenet i én lak, som har en holdbarhed på op til 14 dage. Shellac får du lagt på, på en neglesalon, mens Vinylux er neglelakker med holdbarhed op til 7 dage som du kan lægge på derhjemme. Trods den gode holdbarhed kan lakken fjernes fra neglene med almindelig acetone neglelaksfjerner.

Der er efterhånden et rimeligt bredt farvevalg i dette mærke og lakken vandt en Danish Beauty Award i 2014 for årets innovative ting. Det får man ikke ufortjent.

Skal du købe flere CND produkter, kan du med fordel kigge på hjemmesiden her. Der er rigtig gode mængderabatter.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*