Sådan vælger du den bedste hvid og sort neglelak

Hvid og sort neglelak

Hvid neglelak bliver altid et hit i de varmere måneder af sommeren, og kan forblive et hit selv i vinterhalvåret. Enhver neglelak som er hvid har en tendens til at være lidt tricky. Din bedste tilgang er en mere uigennemsigtig hvid lak, snarere end en ren og skær hvid lak (selvom forskellen kan være svært at få øje på, når du blot kigger på flasken). Heldigvis er der nogle hvide neglelakker, som er testet under solen for at lade dig vide hvilken nogle der er bedst, før du forpligter dig til en neglelak.

Sort neglelak blev engang forbundet med goths og punkere. I dag kan næsten hver anden pige ses med sort neglelak på. Det er fantastisk til at fuldende et outfit og danner en god base til nail art. Lige meget hvad for nogle beauty trends folk snakker om vil sort neglelak altid blive omtalt. Du kan aldrig gå galt med denne mørke farve. Jo mørkere farven er jo mere chic er den.

Hvid neglelak og nail art

De bedste hvide neglelakker (link)

Berømtheder som Kim Kardashian, Miley Cyrus, og Beyonce er alle blevet spottet med de eftertragtede hvide spidser. Nogle af de foretrukne mærker som OPI, Zoya og Essie, har fantastiske hvide neglelakker, der bør være i din neglelak samling. Så vidt som en negle junkie går er en klassisk hvid neglelak et must-have for enhver lejlighed.

Her er en række af de bedste hvide neglelakker og med disse top 5 lakke, vil dine negle være på udkig efter en hvid farve på ingen tid overhovedet.

Essie Blanc

Ligesom navnet er neglelakken super pigmenteret og uigennemsigtig. Den får neglene til at se hvidere ud end de nogensinde har gjord.

[searchteaser q=”Essie Blanc” brand=”Essie”]

OPI My Boyfriend Scales Walls

Denne polish var fra OPI’s Spiderman kollektion og har lidt af en grålig nuance men det giver denne lak en mere edgy vibe.

[searchteaser q=”OPI My Boyfriend Scales Walls” brand=”OPI”]

Sally Hanson White On

Denne hvide neglelak er til dem som ikke ønsker at købe dyre lakke.

[searchteaser q=”Sally Hanson White On” brand=”Sally Hanson”]

China Glaze White Out

Denne neglelak kan få dig til at stirre på dine negle hele dagen 🙂

[searchteaser q=”China Glaze White Out” brand=”China Glaze”]

Zoya Snow White

Denne lak kan have en mat effekt hvis der ikke påføres en top coat over den. Den kan se en lille smule beige ud men den er perfekt til sommer.

[searchteaser q=”Zoya Snow White” brand=”Zoya”]

Sort neglelak og nail art

De bedste sorte neglelakke

Sort neglelak er en mørk stormfuld farve som kan afspejle at man har en stærk og bestemt personlighed. Det afspejler også at personen ved hvad de vil og sætter mål som de opnår. Sort neglelak er altid et trend i modeverden og kan få dig til at se chic og edgy ud. Denne mørke farve betyder ikke at man er en deprimeret person eller at man er goth. Den bliver tit brugt i modeverdenen, for jo mørkere farven er jo mere chic ser man ud.

China Glaze Liquid Leather

China Glaze er tre-fri hvilket betyder den ikke indeholder DBP, formaldehyd eller toluen. Så mens denne skumle farve minder om grunge æraen, er dens jet sorte formel meget let om kemikalier og sikker på neglene. Det er en uigennemsigtig sort neglelak. Den har en virkelig nem og rar finish ved første lag man anvender. Den er perfekt som base for nail art og glitter.

[searchteaser q=”China Glaze Liquid Leather” brand=”China Glaze”]

Essie Nail Polish Over The Edge

Hvis man ikke er klar til at gå hen til den vilde side behøver neglelakken heller ikke at være alt for mørk. ”Essie’s Over The Edge” neglelak er en intens sølv og ligner næsten en sort med en lummer glans som er meget high-fashion. Så hvis du ikke er tilpas i en helt sort kan du blot ”fake it to make it”.

[searchteaser q=”Essie Nail Polish Over The Edge” brand=”Essie”]

Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer Blacquer

Denne mørke neglelak er ikke en farve man gemmer i skuffen. Alle Marc Jacobs neglelakke har en funktion af patenterede bindemidler, for at opnå en professionel glans som man vil forvente i en salon. Et lag leverer et blødgjort, vådt look mens den rige cremede farve sikre at neglelakken ikke krakelere let. Farven er inspireret af Marc Jacobs yndlings film. Alle neglelak fra denne kollektion er inspireret af hans yndlings film.

[searchteaser q=”Marc Jacobs Enamored Hi-Shine Nail Lacquer Blacquer” brand=”Marc Jacobs”]

Butter London Nail Lacquer Union Jack Black

Sort er chic og bold, og denne neglelak fra Butter London er også til gavn for dine negle. Lakken er formuleret med vigtige vitaminer for at holde neglene stærke. Den sikre også at farven forbliver fri for krakelering og stopper enderne fra at knække.

[searchteaser q=”Butter London Nail Lacquer Union Jack Black” brand=”Butter London”]

NARS Nail Polish in Back Room

Nars Black Room er beskrevet som “sort.” Det er en rig, dyb mørk sort med en skinnende finish. Denne neglelak er fantastisk. Man er nødt til at vente på at den tørre for at forstå, hvad der gør denne lak god. Den tørre faktisk hurtigt ned og når det sker er der en smuk blank glans. Det er ikke nødvendigt at anvende en top coat, hvis man ønsker at tilføje glans. Formlen er den helt rigtige konsistens. Den er ikke tynd eller våd, men heller ikke for tyk.

Det er ingen sag at anvende neglelakken, da væsken flyder over neglen jævnt og glat. Den er næsten uigennemsigtig i et lag, men man behøver to for at opnå den helt uigennemsigtig farve. NARS neglelak varer så længe som ti dage uden skår og viser kun mindre spids slid.

[searchteaser q=”NARS Nail Polish in Back Room” brand=”NARS”]
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*