7 grunde til du har brug for en øjenbrynsbørste

Cara Delevingne

Hvis du ønsker at have øjenbryn ligesom Cara Delevingne, så er der her nogle gode grunde til at du bliver nødt til at skaffe dig en øjenbrynsbørste.

Når man høre ordet øjenbrynsbørste kan man forbinde det med to ting. En pensel som ligner en ren mascara børste, som man naturligvis bruger til at børste sine øjenbryns hår igennem med, eller en pensel som man bruger til at dyppe i skygger/pomader som man kan tegne øjenbryns hårene op med. For at få perfekte celebrity bryn skal man naturligvis have skaffet sig gode børster til øjenbrynene. Her er de 7 grunde til hvorfor du har brug for dem.

Naturlige bryn

For at få dine øjenbryn til at se naturlige ud, er det en god ide at børste hårene opad med en øjenbrynsbørste. Du kan få øjenbrynene til at se mere fyldigere ud, hvis du samtidigt tegner dem op under og over øjenbrynet, som kan være med til at danne en skygge. Fyld dem ind med en øjenbrynsblyant og børst hårene igennem. Hvis du ved en fejl tegner dem op for mørke, er det også en god ide at børste dem igennem med øjenbryns børsten. Dette hjælper nemlig med at give et lidt blødere look.

Børst hårene opad og udad, ikke kun udad

At børste øjenbryns hårene opad og udad giver dem, hvad der bliver kaldt et “fjer” look. Dine buer vil se mere naturlige og fyldigere ud, når du tegner dem op på denne måde. Hvis du kun børster hårene udad vil det dog ikke gøre meget. Derfor skal du huske at børste dem både opad og udad.

Brug af øjenbrynsbørste

Nem håndtering når man udformer brynene

Der findes forskellige øjenbryns børster som er gode til at fylde øjenbrynene. En børste som er designet skråt, giver en nem håndtering mens man udformer øjenbrynene. Der findes gode børster hos Anastasia Beverly Hills og Real Techniques. Et godt tip er at starte med en øjenbrynsblyant, før du begynder med pulver eller pomader. Dette vil gøre det lettere for dig at tegne dem mere præcist op med dine øjenbryns børster. Udformning af brynene kan være svært af og til. Man bliver tit aldrig tilfreds med sit resultat, men man skal derfor huske at øjenbrynene er søstre og ikke tvillinger.

Brow Gels eller Tinted Brow Gels

Der findes øjenbrynsbørster som bliver kaldt brow gel’s. Disse børster er nogle man bruger til at børste hårene igennem med, så de sidder perfekt hele dagen uden at blive ødelagt. Man kan få dem uden farve og endda med farve. Dem med farve kan farve øjenbrynene og få dem til at se endnu mere fyldigere ud. Benefit Cosmetics Gimme Brow er fantastisk til at forfalske at dine hår er fyldigere end de faktisk er.

Flotte øjenbryn

Perfekt til øjenbryns pulver eller pomader

Øjenbrynsbørster er ideelle pensler til at påføre øjenbryns pulver eller brow pomades med. Børsterne er perfekte til at anvende pulveret eller pomaden rent og præcist. Anastasia Beverly Hills har fantastiske børster. Anastasia er også kendt for at være dronningen af øjenbryn, derfor er hendes produkter også de bedste.

Deres dip brow, pulver og brow wiz er nogle af de mest populære produkter og derfor har de lavet specielle børster til dem. Deres duo børste er et meget vigtigt redskab for præcision anvendelse af deres øjenbryns produkter. Den vinklede snit pensel i den ene ende er perfekt til at udfylde i buer med øjenbryns pulver eller for anvendelse af liner. Den spooley ende distribuerer og blander produktet jævnt for et naturligt look. Deres Angled Cut børste er billigere og har dog ikke en spooley, men er lige så præcis som duo børste.

Kvinde der bruger øjenbrynsbørste

Kan bruges til at definere brynet med concealer

En anden grund til at have øjenbrynsbørster er at du også kan bruge det til at rengøre dine øjenbryn med, ved hjælp af en concealer. Nogle gange kan man tegne øjenbrynene forkert op og derfor er det godt at have en børste som man kan dyppe i concealer og fikse fejlene rundt om brynet. Derudover definere det øjenbrynene endnu mere da concealeren er lysere end din foundation. Det vil få brynene til at skille sig ud.

Børster som er perfekte til trimning af brynet

Når du vil klippe dine bryn eller plukke dem er det godt at have en børste som kan holde hårene på plads eller i position til at kunne trimme dem perfekt med. En tilspidset form vil give dig fuldstændig kontrol i enhver situation. Den vil holde hver øjenbryn hår sikkert på plads.

Før du trimmer brynene er det en god ide at se tutorials på youtube så du sikre dig at du gør det rigtigt. Du kan endda se hvad for nogle værktøjer de bruger. Kelly Bakers tutorials og Instagram er gode at få inspiration fra. Mange berømtheder går til hende, for at få lavet sine øjenbryn.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*