36 kreative ideer til bedre smykkeopbevaring

Hvis du har mange smykker, så kender du sikkert problemet med at finde et godt sted at opbevare dem. Måske er der ikke længere plads nok i dit smykkeskrin eller måske synes du ikke dine smykker kommer ordentlig til deres ret, når de ligger i en skuffer og roder rundt mellem hinanden.

For det er da synd at dine flotte smykker skal gemmes væk. Hvorfor ikke vise dem frem til glæde for både dig selv og dine gæster?

Du skal bare være lidt kreativ

Hvis du vil vise dine smykker frem, så er den nemmeste løsning at købe et smykkestativ. Men er du bare lidt kreativ, så kan du også vælge at bruge en af nettets mange gode ideer til smykkeopbevaring.

For at hjælpe dig lidt på vej, så har vi her samlet 36 af de bedste ideer til smykkeopbevaring i en stor grafik med masser af billeder:

The infographic is also available in English.
36 kreative smykkeopbevaring ideer
Del dette billede

Ingen af ideerne koster en formue

Ingen af de 36 ideer vi har fundet koster en formue. Faktisk kan mange af ideerne laves af ting du alligevel har liggende, så du sparer penge samtidigt med du får mulighed for at vise dine smykker frem og vise hvor kreativ du er!

Den eneste ide som er lidt svær at have med at gøre er maleriet med det hemmelige rum, men heldigvis har vi fundet et sæt gode instruktioner her.

Pas bedre på dine smykker – og dig selv

Ved at opgradere din smykkeopbevaring fra den rodede skuffe til en af disse ideer, så passer du også bedre på dine smykker end du har gjort hidtil.

For det kan vel næppe overraske at dine smykker ikke har godt af at ligge og rode rundt mellem hinanden i et stor bunke – og du har næppe heller godt af igen og igen at blive irriteret over at skulle vikle dine halskæder fra hinanden eller opgive at finde et sæt ens øreringe.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*