Olinol Hårkur 302 & Shampoo 301

Rating:
4.5
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 2'ende bedste shampoo mod hårtab ud af 10 testede shampoo mod hårtab
Mærke: Olinol
Ekspertanmeldelser
Denne sammenpak af et hårserum og en shampoo kan ikke sammenlignes med andre – i hvert fald ikke når producenten selv skal sige det og derfor skal dette produkt selvfølgelig nævnes, da det må være et der skal prøves. Produktet går ind på aldersbetinget hårtab, arveligt hårtab, fremmer og øger hårvæksten for både mænd og kvinder med hele 80% på bare 40 dage!

De aktive ingredienser i Olinol 302 består af biomimetiske peptider, som er identiske med de menneskelige peptider som mindsker katagen-fasen, som standser formeringen af hårceller og styrker Anagen-fasen, som øger formeringen af cellerne i hårsækkene og får håret til, at vokse. Udover de unikke peptider findes der også en masse naturlige ekstrakter for planteriget som mistelten, fennikel, røllike, Kamile, citronmelisse, brændenælde og ølgær.

Produktet skal masseres god ind i hovedbunden én gang dagligt – bedst inden sengetid og skal ikke skylles ud igen.
301 er en shampoo som er god til, at komme tørt hår, samt hår der er ramt af skæl. Kombinationen af disse to og grunden til, at den kommer i en sampak er, at kombinationen er ekstremt unik og går ind på alle tænkelige hårproblemer, så man får en sundt og velafbalanceret hår.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *