Sachajuan Thickening Shampoo

Rating:
4.6
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste shampoo mod hårtab ud af 10 testede shampoo mod hårtab
Mærke: Sachajuan
Billigste pris i EU: 56 DKK hos All Beauty
Ekspertanmeldelser
Denne unikke shampoo indeholder et patenteret Ocean Silky Teknologi som indebærer en masse mineraler og proteiner, som virkelig genopbygger håret og dens hårsække i dybden og maksimerer hvert et hårfiber, så det bliver mere modstandsdygtigt og tykkere. Shampooen her giver sundere hår og hår, der får meget mere vitalitet og kan klare langt flere udefrakommende faktorer. Desuden giver den næring og masser af fugt, så håret også får bedre ved, at regenerer sig selv. Den reparer også eventuelle skader man måtte have efter brug af varmeapparater uden brug, at heat protection.

Denne shampoo er ikke decideret til hårtab, men den styrker det hår man i forvejen har og gør det stærkt og glansfuldt igen. Anvendes som en almindelig shampoo efter behov.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
 • Der er ingen brugeranmeldelser
 • Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

  2 Comments

  1. Henrik Christensen says:

   Har været så frejdig på baggrund af denne flotte anmeldelse og rangering af produkter at købe 2 flasker Sachajuan Thickening Shampoo første gang på postordre, hvilket kostede mig over 300 kr.
   Nu efter 2-3 ugers daglig brug af shampoo’en kan jeg mærke, at mit hår og min hårbund bare bliver mere og mere tørt. Det klør og håret krøller i spidserne, så håret let stritter i alle retninger.
   Ved nærmere eftersyn og check af indhold på nettet finder jeg så ud af, at denne shampoo indeholder SLS til affedtning af håret. Et billigt indholdsstof, som af mange anses for skadeligt ved sart hovedbund.
   Trist oplevelse efter den fine anmeldelse her. Kan absolut ikke anbefales!

  2. noget øv at læse Henriks oplevelse, men godt jeg nåede inden bestilling.
   For pokker man forstår ikke de anmelder drejer det sig blot om at sælge varen ?

  Leave a Reply

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  *