Øjenvippe serum – få dine øjenvipper til at se smukke ud igen!

Store øjenvipper

Smukker øjenvipper er noget alle kvinder gerne vil have! Nogle er velsignet med dem fra naturens side og andre er knapt så heldige og må bruge en masse præparater, som kan snyde dem længere. Men ville det ikke være dejligt, hvis vi rent faktisk kunne gøre vipperne længere? Få dem til, at vokse så ét strøg med mascaraen ville være nok?

Det kan man faktisk nu! Der findes mange produkter der lover det, men hvis du vil være helt sikker så er svaret M2 Beautè Eyelash Activating Serum.

Hemmeligheden

Et patenteret ingredienskompleks MDN er hemmeligheden bag dette fantastiske serum! Ingrediensen tager sit udgangspunkt i den øjenmedicinske verden, som nu har fundet vej ind i kosmetikkens verden. Dette gør allerede produktet meget troværdigt. I USA har succesen været i gang i et stykke tid og produktet er i Danmark også ved, at få rigtigt fat.

Andre ingredienser produktet indeholder er:

  • MDN, stimulerer vippernes naturlige vækst.
  • Biotin (B7), styrker vipperne og forlænger deres levetid.
  • Hyaluronsye, giver smidighed til vipperne og et sundt udseende.
  • Hydroliseret Glykosaminoglykan (GAG), binder fugten og giver elasticitet og fasthed.

Ingredienskomplekset stimulerer vipperoden og gør vipperne længere, fyldigere og mere tætte. Ved regelmæssig brug får man ikke kun længere vipper, men også meget stærkere vipper, der ikke vil knække så nemt og kan modstå mere.

Dette produkt er godkendt til brug i kosmetik og der er ingen kendte bivirkninger ved produktet. En vigtigt ting at bemærke og som helt sikkert har noget, at gøre med den medicinske baggrund.

Brug af øjenvippe serum

Sådan bruges produktet

Applikatoren på produktet minder om en eyeliner og det er også på samme måde det skal påføres. Man påfører produktet helt nede ved vipperoden hele vejen hen ad vippelinjen. Et strøg er nok!

Produktet skal anvendes 1 gang om dagen og allerbedst om aftenen efter afrensning af makeup. Øjet er i ro om natten og lukket og det gør, at serum’et også når de nederste vipper og derfor er det ikke nødvendigt, at påfører produktet der.

Jeg syntes, at produktet viser sin effekt allerede efter nogle dage, men det normale synlige resultat opnås efter 6-8 uger og det optimale resultat efter 16 uger.
Man kan stoppe med produktet efter de 16 uger, holde en pause og så starte op igen når man lige føler, at man vil have et boost igen.

Vigtige ting, at vide inden man investere i produktet

Når du har prøvet dette produkt så lover jeg dig, at du ikke bliver skuffet! Men det er alligevel en god ting at vide, at produktet ikke giver dig flere øjenvipper.

Produktet kan ikke give dig flere hårsække, da man kun har de hårsække man er født med. Men det kan få liv i de hårsække du har, så du får de øjenvipper du måske havde da du var yngre eller bare engang.

Alle kan bruge dette produkt og mange har forskellige grunde til, at ville ønske at bruge det. Blandt kvinder og mænd, der har været igennem et kemoforløb og har mistet håret og dermed også deres øjenvipper, har haft rigtigt god effekt af dette produkt.

Dette produkt er en investering, da det koster en hel del. Mange kommer dertil, at de faktisk gerne vil give dette for, at få de vipper de engang havde eller altid har drømt om. Men en tvivl breder sig selvfølgelig for kan det virkelig passe, at det er så godt?

Personligt har jeg brugt dette produkt og det er virkelig fantastisk hvad det kan! Det er et produkt der virkelig holder, hvad det lover.

Produktet har også været testet i mange blade, onlinemagasiner, blogs osv. Her her nogle udtalelser herfra:

“Gyldne løfter er der nok af, men her er et produkt, som holder, hvad det lover.”
– Q

“Efter en måned er vipperne blevet både tættere og gevaldigt meget længere.”
– Alt for Damerne

Smukke øjne og øjenvipper

Alternativer og gode råd

Man kan gøre en del ting, for at pleje sine vipper og holde dem ved lige efter evt. brug af serum.

  • Brug en vippeserum inden mascaren. Den gør ikke, at vipperne vokser, men derimod giver dem pleje og ligger et beskyttende lag indenunder mascaren. Diors Maximizer er et fantastisk bud! Billigere alternativer kan med fordel findes hos Loreal.
  • Når du bruger øjenvippebukker så gør det altid før du lægger mascara på vipperne, ellers risikerer de, at knække.
  • Mandelolie til vipperne er godt. Put olien på en vatpind og kør den forsigtigt på vipperne. De bliver bløde og flotte!
  • Undgå, at din øjencreme rører vipperne.
  • Fjern altid din mascara inden du går i seng.
  • Lad vatrondellen med makeupfjerner produktet hvile på øjenlågene/vipperne i 5-6 sekunder inden du begynder, at gnide. Det gør produktet får lov til, at blødgøre mascaraen og man minimerer dermed, at vippehår falder af.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*