De 13 dårligste makeup og skønhedsvaner du kan have

Mascara krise

Nogle gange kan man have de dårligste makeup eller skønhedsvaner uden at vide det. Her er et par dårlige vaner du bliver nødt til at være opmærksom på, næste gang du bruger makeup eller skønhedsprodukter.

Overfyldte og firkantede øjenbryn

Pas på med at tegne dine øjenbryn alt for meget op. De overtegnede øjenbryn er blevet stemt som den værste kvindelige skønheds synd og topper en liste over ”beauty crimes” der omfatter foundation linjer, klumpede eller edderkoppe-agtige øjenvipper og over pudrede ansigter. Derudover nævner de i undersøgelsen at overplukkede øjenbryn en lige så slemt som de mørke kantede overtegnede øjenbryn.

Ingen øjenbryn

Hvis du har set de billeder af berømtheder uden øjenbryn, kan du forstå hvorfor øjenbryn er SÅ vigtige for dit ansigt. Aldrig nogensinde overpluk dine øjenbryn. Du ender altid med at fortryde det til sidst. Lad dem vokse ud naturligt og kun pluk de unødvendige hår.

Misfarvet ansigt og hals

Foundation handler om ensartethed. Derfor skal du ikke ødelægge illusionen af en fejlfri hud når du glemmer at matche dit ansigt med din hals. For at undgå at ligne at du bærer en maske, så husk samtidigt også at tage foundation på din hals.

Forskellige farver puder

Orange foundation og selvbruner

Mange er dårlige til at vælge den rigtige farve til deres hudtone. De ender derfor med at købe en orange foundation eller en virkelig dårlig selvbruner, som kan få dem til at ligne en omvandrende gulerod . Det er utroligt vigtigt at finde den rigtige farve, spørg derfor altid dem der arbejder i butikkerne om hjælp til at finde den rigtige foundation farve og en ordentlig selvbruner.

Dårlig contour

Contouring er den ultimative makeup trick til at fremhæve dine kindben og gøre din næse mindre, men når det går galt, kan det gå virkelig galt. Nogle gange kan man overdrive med sin bronzer så det ligner at man er beskidt, hvilket ikke er særlig pænt. Derudover kan det nogle gange gå galt med concealeren under øjet. Det er meningen at man skal have en concealer som er 1-2 farver lysere end sin foundation, men hvis man bruger en alt, alt for lys farve som slet ikke matcher så er det utroligt synlig. Din contour skal se naturlig ud, husk på det!

For meget pudder

Pas på med hvor meget pudder du tager på. Det er utrolig synligt når folk overpudrer deres ansigt, det kan få din hud til at se rynket og ældre ud, hvilket ikke er særlig kønt at se på. Brug i stedet en god matte foundation og tag en smule pudder på de steder du normalt bliver fedtet, men ikke overdrive.

Pletter fra selvbruner

Når du tager selvbruner på, skal du passe på med ikke at lave en fejl og ende med synlige blege pletter på kroppen. Derfor skal du huske at bruge en god selvbruner, brug samtidigt også handsker og husk at lade selvbruneren tørre. Undgå at blive våd eller at svede og ikke tag noget stramt siddende tøj på, da det kan give dig underlige linjer.

Mand der klipper negle

Krakaleret manicure

Som Kylie Jenner’s mor har lært hende, kigger mænd altid på kvinders negle. Derfor er det vigtigt at du har en flot manicure. Ingen manicure eller neglelak er bedre end en krakaleret manicure.

Klumpede vipper

Fjorten lag mascara gør ikke noget godt for dine vipper. De fleste mascaraer er beregnet til at blive lagt i cirka 2 lag. For mange lag kan føre til edderkop-agtige vipper eller klumpede vipper, der som sagt i (overfyldte og firkantede øjenbryn) er en af de mest forfærdelige makeup vaner der topper listen over de værste beauty ”crimes” .

Forkert valg af øjenskygge

Mange er ikke særlig gode til at få deres øjenskygge til at se naturlig ud. At vælge en ekstremt blå farve fordi du mener at det vil matche dine øjne, eller at klaske en helt sort øjenskygge på øjenlåget fordi du mener at det er en smokey eye, er ikke et særlig godt valg. Vælg i stedet neutrale farver som for eksempel brune, lyserøde eller fersken farvede farver, som du kan kombinerer med hinanden.

Sorte panda øjne

Panda øjne

For meget sort eyeliner og sort maskara kan nogle gange ende med at få dig til at ligne en panda da det smudser og smitter af på det nedre af øjet. Brug derfor en god eyeliner eller god mascara, prøv blandt andet vandfast produkter og se om det virker bedre for dig.

Alt for langt hår.

Langt hår er utroligt flot, men når det ender med at gå helt ned til numsen, går det måske lidt over grænsen.

Overdrive med sin blush

Nogle gange kan man ved en fejl tage alt for meget blush på og til sidst ende med at ligne en klovn. For at undgå dette skal du huske at blende, indtil det ser naturligt ud og ikke klovne agtigt ud. Et andet tip kan være at tage lidt pudder oven på, så blushens farve falmer en smule.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*