De 8 vigtigste tegn på at du er afhængig af makeup

Forskellige læbestifte

Når man først ser hvor stor en forskel makeup kan gøre på ansigtet, vil man aldrig stoppe med at bruge det. At blive et offer for makeup verdenen betyder at selv menneskerne omkring dig vil blive en del af den. Derfor er det farligt at shoppe med en makeup afhængig person. Dine veninder eller familiemedlemmer vil være tvunget til at stå og vente på dig i 2 timer imens du studere hver eneste kosmetiske produkt der findes i MAC butikken.

For din egen skyld, så er her en liste over de 8 vigtigste tegn på at du måske er meget afhængig af makeup.

Kvinde der checker sit eget spejlbillede

Ved hver eneste reflekterende overflade kigger du på dit eget spejlbillede for at tjekke din makeup

Når du har trang til at kigge på dit eget spejlbillede i en butiks vindue, bil vindue, computer skærm og endda i en ske bare for at tjekke hvor godt din makeup sidder, så har du et problem. Det er allerede et ret stort tegn på at du er afhængig er makeup, hvilket ikke er en dårlig ting. Makeup er flot og du har lov til at være forelsket i dit eget mesterværk som du har skabt på dit ansigt.

Når du er færdig med at lægge din makeup, men bliver ved med at tage mere på, fordi du mener at der ikke er nok allerede

Når du gør dig klar til at tage til en fest, er der nogen som bruger 10 minutter om at få ordnet det hele. Du bruger derimod 2 timer og lidt ekstra på det. Som en makeup pige er der aldrig noget der hedder ”for meget makeup”.

Grunden til at du bruger utrolig lang tid på at lave makeuppen er fordi at du nyder det. Når hele makeupen er fuldendt, kan du ikke lade være med at bruge lidt ekstra tid på at tage lidt mere på. Når du alligevel skal afsted til fest, så kan du lige så godt bruge de sidste par minutter på det.

Makeup i mange farver

Du har ekstra makeup med dig overalt

Når du er i skole, på arbejde eller alle mulige andre steder, så har du altid ekstra makeup med i tasken, så du kan være forberedt på det værste. Du ved jo aldrig hvornår du har brug for det. Derudover vil du selvfølgelig heller ikke se fedtet ud hele dagen, så pudder kan være en stor hjælp. At spise kan også få læbestiften til at gå af, så derfor er det godt at kunne få dine flotte glossy læber tilbage bagefter.

Når du altid kommer for sent til noget

Dette er typisk for piger som er afhængige af makeup. Nogle gange kan man fejle med sin makeup og derfor blive nødt til at starte forfra. De piger som altid laver winged eyeliner kender ”the struggle”! Selvom man er god til at lave en eyeliner med vinge kan man stadig fejle.

Dette kan resulterer i at du kommer for sent til en begivenhed. Du vil jo ikke dukke op med en perfekt eyeliner på det ene øje og en helt anderledes eyeliner på det andet. En anden grund til at komme for sent kan også være fordi du har for travlt med din makeup og du fuldstændig glemmer at kigge på tiden.

Kvinde med vild makeup

Du kender til at sige ”Det her er spild af makeup”

Denne sætning bliver tit brugt af makeup afhængige piger. Hvis man vælger at bruge sine dyreste og bedste makeup produkter på en bestemt begivenhed, så er det vigtigt at man ikke fortryder sit valg om at deltage.

Makeup er dyrt og kan engang imellem forårsager urenheder på huden. At bruge alt sin tid på at gøre sin makeup perfekt for en dårlig fest, er spild af tid og spild af dyrt makeup. I stedet kunne du have sparet på dine yndlings produkter eller haft en hvile dag for huden så den kunne gøres klar til en anden omgang smuk makeup.

Masser af makeup

Du beslutter dig for ikke at bruge flere penge på makeup, men ender med at købe mere alligevel

Nogle gange kan du ende med at bruge alt for mange penge på makeup. Man kan jo selvfølgelig aldrig få for meget makeup, men man skal også spare på sine penge, så man kan have råd til mere senere hen. Derfor lover du dig selv at du ikke køber flere produkter før næste måned. Dette overholder du selvfølgelig ikke og lige pludselig dukker der tre nye læbestifte op i din makeup kollektion og så har du ikke råd til mere i denne måned.

Når du ikke kan forlade huset uden lidt makeup

Lidt makeup kan gøre en enorm forskel, så derfor skader det ikke at tage lidt mascara eller concealer på inden du går ud af døren. Faktisk vil du overhovedet ikke gå ud af døren uden makeup på.

Perfekt makeup

Når din makeup er alt for perfekt til at tage det af med det samme

At have en ”god makeup dag”, kan få dig til at tage 115 selfies på en gang, fordi du vil gemme øjeblikket for evigt. Derfor har du ikke lyst til at tage din makeup af, da det er svært at opnå disse perfekte dage.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*