9 ting som alle makeup piger er trætte af at høre på

Træt kvinde med makeup

Nogle gange er det hårdt at være en makeup pige. Der er altid nogen som ikke forstår vores kærlighed til makeup. Folk sætter derfor altid spørgsmålstegn ved vores valg af livstil og giver de samme kommentarer op til flere gange, hvilket man kan blive utrolig træt af.

Så træt, at det er nødvendigt med denne liste over de 9 værste ting makeup piger altid skal høre på.

Smuk ung kvinde

Hvorfor går du med så meget makeup?

Det er et af de mest almindelige og typiske spørgsmål enhver makeup pige får. Selvfølgelig er det irriterende at blive spurgt om sådan noget, da man altid skal gentage sig selv. Piger med winged eyeliner, skinnende hud, flot øjenskygge og lange falske øjenvipper går med det fordi de selv kan lide det, ikke for andres skyld. Det får dem til at føle sig mere selvsikker og bedre tilpas.

Man bør nemlig ikke gå med makeup for at gøre andre glade, gør det for dig selv. Hvis det er noget du elsker, er der ingen der burde stoppe dig fra at gå med det.

Brug af ansigtsmaske

Du behøver slet ikke at gå med makeup!

Hvis disse ord betød noget for makeup piger, ville de sikkert dukke op uden makeup næste dag. Men selvfølgelig har det ingen betydning for dem, da de selv vælger hvad de vil gå med.

Bruger du ikke mange penge på makeup?

Det er vel tydeligt at makeup piger vælger at bruge pengene på noget de går op i. Det er deres penge, så de vælger selv hvad de vil bruge det på. Hvis det er en dyr Giorgio Armani foundation de har lyst til at købe, så lad dem købe den! For at få skinnende, fejlfri hud bliver man nogle gange nødt til at bruge penge på lidt dyrere produkter.

Forskellige læbestifte

Hvorfor køber du en ny læbestift, når du allerede har så mange?

Der findes mange forskellige farver af læbestifte, mange forskellige mærker og forskellige typer at vælge imellem. Så det er ikke kun nok med at have en læbestift, når man er en makeup pige.

Hvorfor har du falske øjenvipper på? Du har allerede naturligt lange vipper i forvejen

Man skulle tro at når man selv har naturligt lange vipper, vil det ikke være nødvendigt med falske. Men falske øjenvipper gør en enorm forskel, uanset om du har lange eller korte vipper vil det gøre en bemærkelsesværdig forskel på dine øjne.

Det kan gøre vipperne endnu længere og tykkere hvilket kan åbne dine øjne mere op og give et mere flirtende look. Det ser især fantastisk ud når man har en flot øjenskygge på eller en winged eyeliner. Falske øjenvipper kan fuldende ethvert look. Derfor er det irriterende for makeup piger at høre dette spørgsmål, da falske øjenvipper er utrolig vigtige for at fuldende makeup looket.

Brug af øjenskygge

Er det ikke svært at tage falske øjenvipper på hele tiden?

Det er selvfølgelig altid svært i starten. Jeg skulle tage dem på og af mindst 10 gange før de ville sidde ordentligt. Men jo flere gange jeg tog dem på, jo bedre blev jeg. Nu tager det 2 sekunder om at tage dem på. Det er endda lettere end at bruge mascara.

Når du bruger falske øjenvipper behøver du ikke engang at anvende så meget mascara. Nogle gange behøves man slet ingen og dette gør det lettere at tage øjenmakeuppen af, da man endelig ikke har behov for at gnide øjnene 50 gange for at få alt mascaraen af.

Kvinde der lige er vågnet

Jeg ville aldrig kunne gøre alt det om morgenen!

Igen er det noget makeup pigerne selv beslutter sig for at gøre om morgenen, så de kan få en god start på dagen. Det er samtidigt heller ikke noget de beder andre om at gøre, så hvorfor overhovedet nævne det? Medmindre det er en kompliment som roser deres utrolige dedikation og evne til at stå tidligt op for at lægge en perfekt makeup.

Hvad gør i hvis en fyr tager jer med ud at svømme på første date?

Der er noget som hedder vandfast makeup, en god pudder og en god setting spray som fastsætter alt din makeup så det bliver siddende hele dagen. Det vil sige at det endda kan holde under vandet.

Glad kvinde

Contouring ser ekstremt ud, hvorfor vil man have en maske på?

Contouring ser ekstremt ud i starten, men når man blender det hele ud, ser det helt naturligt ud. Contouring er bare skygger som kan fremhæve dine kindben og gøre din næse smallere osv.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*