3 billige makeup mærker som du skal kende

L'Oreal bygning

Makeup kommer, som alt andet, i forskellige prisklasser, kvaliteter og variationer. Det er noget de fleste kvinder bruger hver dag, så det betyder også, at for mange kvinder bliver der brugt mange penge til alle skønhedsprodukterne.

Det kunne jo være rart at sparer lidt penge eller måske bytte nogle af produkterne ud med nogle tilsvarende billigere produkter. Måske er det muligt. Der findes nemlig rigtigt mange highstreet makeup mærker og der er nogle rigtigt fantastiske indimellem!

Man skal huske på, at vi er forskellige og ønsker forskellige ting. Derfor kommer der her nogle objektive bud på lækre makeup mærker der er værd at prøve til en rigtigt fornuftigt pris.

Max Factor

Max Factor har 100 års historie på bagen. Et skelsættende mærke på mange måder, da det var på alle læber i filmindustrien og i Hollywood i starten af det 19 århundrede. Derfor har de altid haft finger på pulsen og været revolutionerende indenfor makeup igennem tiden.

Deres makeup produkter i rigtigt god kvalitet til en rigtigt fornuftigt pris. Max Factor har et stort makeupakademi, hvor de uddanner makeupartister med udgangspunkt i deres egne produkter. Det siger noget om, at man sagtens kan være bekendt at bruge disse produkter – og at man ikke altid behøver at tømme pungen når man skal anskaffe sig en ny mascara eller lipgloss.

De har et rigtigt bredt udvalg i mascara, læbestifter og foundations. Deres primer er fantastisk og mange af deres mascara er virkelig også gode. Jeg syntes mange er dem er klart at foretrække frem for de lidt dyrere mærker.

Loréal

Loréal stammer fra Frankrig og har også hundrede års historie. De er i dag verdens største producent af kosmetik. Mærket har selvfølgelig også i dag hovedsæde i Paris og har både fokus på makeup, hårfarve, hudpleje og solbeskyttelse. Firmaet er en af de største patentholdere på nanoteknologi i USA. Med andre ord, de har fingeren på pulsen – stadigvæk.

Loréal har også et stort udvalg indenfor makeup. De er speciel kendt for deres Foundation True Match, som faktisk findes i 42 farver. Den findes dog kun i de lyse nuancer her i Skandinavien.

Gosh

Gosh er et familieejet mærke der startede op i 1945 som en medicinalvirksomhed. Det udviklede sig hurtigt til at fokusere på kosmetik og så trådte de ind i en anden verden. Selvom det er et dansk mærke, så bliver det solgt i 80 forskellige lande og udvikler også individuelle serie med samarbejde med eksempelvis Medina, Pudderdåserne, INK med flere.

Gosh er vildt og ungt i deres udtryk, men deres produkter henvender sig stadigvæk til alle, da de har en rigtig fin kvalitet og noget der matcher langt de fleste behov.

Hos Gosh finder man blandt andet eyeliner i alle jordens farver. Noget som mange af de dyre mærker virkelig godt kunne lære lidt af. De har deres serum til vipperne som de er kendte for og deres eyebrow kit.

Desuden er mange af deres produkter uden parabener, hvis man er en af dem, der går op i det. Desuden er rigtigt mange af deres foundations i lækker, blød kvalitet.

Stort udvalg af billig makeup

Får man så virkelig det samme for pengene?

Ja og nej – det er der jo desværre ikke noget facit på, da det er vidt forskelligt til person til person hvad man lægger i kvalitet, hvad man vil give for sine produkter og hvad man selv synes er lig med kvalitet.

Når det er sagt, så er det helt klart værd, at dykke ned i nogle af de lidt billigere makeup mærker i stedet for altid at styrte over til Dior eller Chanel.

Når det kommer til mascaraen du bruger hver dag, så må jeg indrømme, at det altså ikke altid gør den store forskel om der står Dior eller Max Factor på den. Typisk kan du finde mange af de samme børste hoveder fra de dyre mærker i de billige mærker. En mascara skal gennemsnitlig skiftes ud hver 2. måned og det kan hurtigt blive til en meget dyr udgift at skulle punge ud med flere hundrede kroner hver gang.

Kvinde med makeup

Hvorfor så købe de dyre mærker?

Kvalitet og pris hænger typisk sammen og det gør det tit også i kosmetikkens verden. Man skal simpelthen prøve sig frem. Hvad der er lækkert for dig, er måske ikke for din veninde. Hvad du vil give for din mascara er måske ikke det, din veninde har råd til.

Dyrere produkter, dyre ingredienser. Sådan er det og det er det man betaler for. Man kan dog diskuterer, hvor forskellig ingredienserne kan være i en mascara. Det er mere teknologien bag der kan gøre en forskel, men hvis du slår koldt vand i blodet går der typisk ikke lang tid før, at de billigere mærker laver en udgave magen til.

Som med alt andet i livet, må man prioterer hvor man gerne vil ligger sine penge og hvor mange penge man bruger. Man skal give sig selv tid til at prøve forskellige produkter af.

Men det ville da være dumt ikke at sparer lidt på eksempelvis sin mascara, hvis den er ligeså god i den billigere version – og så kunne man jo samtidigt tillade sig at bruge lidt ekstra på en lækker dagcreme (igen alt efter ens priotering).
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*