Hvad mænd skal vide om parfume for at dufte fantastisk

Mand der dufter fantastisk

Ingen ønsker at være den ucharmerende mand der lugter som om han har svømmet i parfume, men man ønsker heller ikke at føle sig som den stinkende dreng fra skolen. Her er derfor nogle tips til hvad mænd skal vide om parfume for at dufte fantastisk.

Når det handler om at lugte godt, vil det være et naturligt valg at sprøjte sig selv med parfume. Mænd som dufter fantastisk, er automatisk mere attraktive for kvinder og det kan samtidigt også få en til at føle sig mere selvsikker og mindre stresset.

Hvorfor burde man gå med parfume?

Pointen med parfume er primært at dufte godt. Men parfumen burde samtidigt virke som en fortryllelse, som kan tiltrække enhver forbipasserende og få folk til at vende sig om og reagere på duften.

Udover at dufte godt, kan den få en til at føle sig mere tilpas med sig selv, blandt andet kan den få dig til at føle dig ren, selvsikker og attraktiv. Parfume har en magt over din selvtillid og din attraktivitet i andres øjne. Kvinder er vilde med mænd som dufter fantastisk, det tiltrækker dem som en magnet, hvilket er endnu en grund til at man burde gå med parfume.

I en Europæisk undersøgelse var det bevist at mænd bruger øjnene, når det handler om at finde en kvinde og for kvinder er det lugtesansen der er mere magtfuld når de skal vælge en mand. Kvinder har generelt en bedre lugtesans end mænd har, hvilket vil sige at de bliver tiltrukket af duften før alt andet, selvom de ikke selv ved det.

Lugtesansen er den mest magtfulde sans vi har. Den er 150,000 gange mere følsom end dit syn. En duft kan også vække en masse minder frem og skabe en dybere kontakt til en person. En magtfuld og unik duft skaber en mere dyb og emotionel kontakt end andre. En duft kan få dig til at huske tilbage på gode minder og endda traumatiske hændelser. En parfume har den magt, til at gøre dig mindeværdig og uforglemmelig, duften kan bruges til at beskrive dig og være dit kendetegn. Derfor er det vigtigt at du vælger den perfekte duft, som ikke er for meget og heller ikke for lidt.

En god parfume kan give dig et godt første håndsindtryk og få dig til at virke mere troværdig og professionel. Selvfølgelig føler man sig utrolig selvsikker når man klæder sig godt på, man føler sig bedre tilpas og man ser godt ud. Denne følelse kan en fantastisk duft forstærke. Når man tager sit bedste outfit på og samtidigt sprøjter en god parfume på, vil man ikke kun ligne en million kroner, man vil også dufte sådan. En god duft behøves ikke kun at være vigtigt i dating verdenen, den er også vigtig i relationer som ikke er seksuelle.

Mand med parfume

Hvor meget parfume bør man tage på?

Dette er selvfølgelig indlysende, men det er vigtigt at man ikke ender med overdrive og marinerer sig selv med sin parfume. Gennemdypper man sin krop i en duft kan faktisk gøre mere skade end gavn for dit personlige udseende. Målet er at anvende en passende mængde parfume, uden at man driver sin familie, venner og bekendte, samt potentielle kærligheds interesser væk. Og lad os være ærlige, det er den sidste der tæller mest.

For ikke at overdrive med parfumen skal man vide at der er et par centrale områder man skal anvende den. De centrale områder bliver kaldt ”puls punkter” hvilket er dem man skal ramme, når man sprøjter sin duft på. Generelt er det dit bryst, primært rundt omkring din hals, er det bedste sted at anvende sin duft. Dette tillader din parfume at blande sig med din naturlig lugt og feromoner, som gør at den bliver mere dig. Derudover kan man dyppe lidt parfume under hvert øre, hvilket helt sikker kan tiltrække opmærksomhed hos en hot date som læner sig tæt på. Nogle mænd anvender endda parfume til deres håndled, men husk ikke at gnubbe det ind i huden, da det vil nedbryde molekylerne og forårsage at duften vil sprede sig hurtigere.

Noget andet man skal være opmærksom på når man anvender sin parfume, er hvad for en type hud man har. En duft kan klamre sig mere til mænd som har fedtet hud, længere end dem som har tørt hud, hvilket opsuger alt duften. Hvis du har tør hud skal du derfor ikke være bange for at tage lidt ekstra på, men man skal stadig huske ikke at drukne sig selv i det.

Mange forskellige parfumedufte

Hvad for nogle typer parfumer er der?

Der er mange forskellige slags parfumer. Den største fejl som nogle mænd laver, er at de kun holder sig til en bestemt duft året rundt. Ens duft bør ændre sig igennem årstiderne. En let citrus duft vil ikke trives i koldt vejr, derfor burde man hellere gemme den væk til de varmere årstider osv.

Man skal også være opmærksom på at den parfume man vælger at bære på kontoret, nok ikke ville være den bedste at have på i en natklub eller noget lignende. Hvis dit mål dog er at have en bestemt duft på til hverdag, så vælg en mere ensartet duft der passer til din personlige stil.

Alt i alt er det vigtigt at dufte godt for at give et godt indtryk på folk. En god parfume kan give dig selvtillid, samt gøre dig mere tiltrækkende. At anvende en tilfredsstillende mængde parfume er vigtigt, da for meget parfume kan drive folk omkring dig væk. Det er vigtigt at du finder en parfume som passer til din personlige stil og det skader heller ikke at skifte dem ud en gang imellem da den samme duft kan være for trættende eller upassende til omgivelserne.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*