Billige herreure – sådan finder du billige armbåndsure til mænd

Mand med mange ure

Mange kalder uret for mandens eneste smykke, så det er kun helt naturligt at der er en vis interesse blandt mænd for at finde det perfekte armbåndsur.

Desværre har mange ure en tendens til at være relativt dyre, men hvis du ved hvad du skal kigge efter, så kan du også godt finde en del ure i den billige ende. Dvs. ure der koster helt ned til 500,- kr eller endnu mindre!

Glem de dyre urmærker

Når du kigger efter et billigt ur, så skal du først og fremmest glemme alt om de dyre urmærker. Rolex, Breitling etc. (typisk pris 20.000,- kr og op) er selvfølgelig helt udelukket og det samme er mærker som fx. Armani og Fossil (typisk pris 2.000,- kr og op).

Det duer heller ikke at du drømmer om at finde et vintage ur, da de gamle klassiske ure desværre også har en tendens til at ende i den dyre ende. Faktisk er der mange kendere af vintage ure der vil sige, at du umuligt kan finde et velfungerende og originalt vintage ure til under 3.000-4.000,- kr.

Faktisk er stort set alle mekaniske ure udelukket hvis dit urbudget er på under 1.000,- kr. Mekaniske ure er nemlig generelt dyrere end quartz ure (batteridrevne ure), så hvis du vil have et mekanisk ur i en ordentlig kvalitet skal du op og betale ca. 2.000,- kr eller mere for det.

Flot ur med læderrem

Køb af ure på begrænset budget

Når urbudgettet er begrænset, så er det altså de billige quartz ure du skal kigge på. Her finder du så tilgengæld stadig et ret stort udvalg af ure, så du burde kunne finde et ur der passer til din stil.

Typisk kan man inddele urkøbere i to grupper: Dem som køber deres eneste ur som de forventer at gå med hver dag og dem som køber endnu et ur, som de kun skal bruge på jobbet, til fest eller noget helt tredie.

Hvis du tilhører den første gruppe og skal gå med dit nye ur hver dag, så er det vigtigt at du vælger et ur der passer til alt. Du skal med andre ord ikke vælge et alt for festligt ur, hvis du fx. også skal bruge det på jobbet og det på jobbet forventes at du bærer et mere klassisk ur.

Skal du tilgengæld kun bruge dit nye ur til nogle få bestemte ting, så er der væsentligt mere frit spil ifht. hvad du bør vælge af designs. Skal du fx. købe et ur til festbrug, så er der intet til hinder for at du køber det mest voldsomme og opmærksomhedsvækkende ur du kan finde.

Uanset hvilke billige herreure du kigger på, så kan du ikke undgå at bemærke at materialerne oftest er stål og læder. Hvis du gerne vil have et ur i sølv eller guld, så skal du desværre op i en noget anden prisklasse.

Mand tager ur på

Køb af ure på nettet

Mange urbutikker på nettet har prisgaranti, så de matcher prisen hvis du kan finde det præcis samme ur i en anden butik.

Desværre dækker prisgarantien kun sjældent butikker i andre lande, så det kan ofte betale sig at bruge lidt ekstra tid på at se om du kan finde dit favoritur til en god pris i et andet EU land (da du kan købe toldfrit på tværs af grænserne i EU).
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*