Top 10 bedste rejseføntørrer med og uden diffuser

Kvinde med rejseføntørrer

Hotel føntørrere er ofte ubrugelige og standard føntørrere er for klodsede at slæbe med. Det du har brug for er en rejsemodel, der er god at tage med på farten. De fleste rejseføntørrer har diffuser for at hjælpe med at dirigere luften og de kan let bruges i udlandet.

Hvad gør en diffuser?

En diffuser er en tilknytning som er påført til enden af en hårtørrer. Den er generelt rund og har flere lange, stanglignende stykker. En diffuser er oftest brugt, når man tørre krøllet eller bølget hår, på grund af de særlige egenskaber denne hårtype har. En hår diffuser kan også bruges, hvis du har skadet hår, fordi en diffuser generelt anses for at være mindre skadelig for håret. Når man tænder en hårtørrer som har en diffuser på, vil luften cirkulerer eller diffunderer omkring krøllen, i stedet for at blive blæst lige ind på den.

Når en diffuser påføres til vådt hår, vil luften cirkulerer omkring krøllen. Dette gør det muligt at efterligne egenskaberne af lufttørring af krøllet hår, hvilket resulterer i mere klare definerede krøller. Ved hjælp af en diffuser kan det ofte tage længere tid at tørre håret, end når man bruger en standard hårtørrer. Men håret vises blødere og mindre kruset. En diffuser er ofte nyttig når man ønsker at tilføje volumen til fladt hår. Diffuserens stænger er med til at dele håret bedre, hvilket giver det et ekstra løft og giver fylde for at opnå en større effekt. Tørring af håret på hovedet under brug af diffuseren vil også hjælpe med at adskille rødderne af håret mere, for et ekstra boost.

Kvinde der krøller hår med rejseføntørrer

De 10 bedste rejseføntørrere

Sultra The Midnight Travel Dryer

Denne slanke, foldende føntørre checker ind på lidt over 0,5 kg og gør jobbet hurtigt, smidigt og roligt. Den er behagelig at holde og sjov at bruge. Den har nok kraft til at tørrer håret hurtigt. Desuden larmer den ikke og kommer med en diffuser som kan bruges til styling.

Revlon Perfect Heat Travel Speed Dryer

Denne føntørre er stille, hurtig, og nem at bruge. Den er også god at bruge hjemme. Det kan få dit hår til at se silkeagtigt og skinnende ud.

Conair Minipro Tourmaline Ceramic Styler

Dette er en meget lille føntørre som gør sit arbejde godt. Den tager ikke meget plads og er derfor perfekt i baggagen

Remington Travel Dryer

Dette er en praktisk rejse hårtørre i en smart design. Den kan foldes, hvilket gør det let for en at have den med i baggagen.

Vidal Sassoon 1875W

Dette er en lille og praktisk hårtørre med en kraftig motor på 1200 watt. Den kan foldes hvilket gør at den fylder så lidt som muligt. Den har en indbygget strømomformer som gør at den kan bruges over alt i verden. Der følger også diffuser med så man kan få perfekte krøller på farten.

Ghd V Gold Mini

Alle de professionelle egenskaber er samlet i denne lille praktiske rejsestørrelse. Den er perfekt at have med i tasken. Den giver et blødere og mere skinnende resultat på håret.

Priser fra 1549 DKK

BaByliss D5250E

Dette er en kompakt hårtørrer med dobbelt spænding og perfekt til rejser. Den kan foldes og let puttes ned i håndtasken. Den har en justerende varmeffekt og er ekstremt let hvilket gør at man ikke bliver træt i armen af at holde den.

BaByliss Pro Tourmaline Titanium Travel Dryer

Den er så let og lille at når du folder den kan du let have den i en clutch taske. Den er perfekt til rejser og giver et godt resultat. Den giver mere volumen til håret og er fantastisk til fint og tyndt hår, da den er hurtig til at tørrer håret. Der inkluderer desuden også en diffuser, hvilket altid er godt, hvis man vil have flotte krøller.

Conair 1875W Folding Handle Dryer

Denne hårtørrer er meget kraftfuld og hurtig til at tørrer håret selvom den er så lille. Hvis du har langt hår og er alt for utålmodig til at tørre håret i lang tid, er denne hårtørrer perfekt til dig. Den er som sagt kraftfuld nok til at kunne tørrer håret hurtigt. Derudover er den så lille og let at man ikke får ondt i armen af at holde den. Du kan bruge det som din hverdags hårtørrer, da dens egenskaber gør den lige så god som en standard hårtørrer.

Revlon RV544PKF 1875W Tourmaline Ionic Ceramic Dryer

En af de bedst sælgende rejse hårtørrere på markedet, denne Revlon Ionic Ceramic Dryer har de rigtige funktioner, der gør det til en effektiv og højtydende hårtørrer, som man helt sikkert vil elske. Det første af det anvendte materiale som er brugt er en tredobbelt bagt keramik, der giver jævn varmefordeling. Det er også en mere sikker materiale som ikke skader håret – så du kan bruge den hver dag, hvis du vil.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*