7 ting du skal vide for at få lavet negle professionelt (og billigt)

Kvinde får lavet negle

Omsorg for sine hænder og negle er en naturlig vane, da det forhindrer tør hud, blødgør uslebne kanter og reducerer chancen for at få nedgroede tå- eller fingernegle. Kvinder, som bekymrer sig om udseendet af deres negle, har to muligheder – gå til en professionel neglesalon eller holde sig til en amatørbehandling.

Her er alt, du skal vide om at få lavet negle professionelt.

At lave sin egen manicure kan være afslappende og sjovt. Det kan på samme tid frigøre dig fra alle bekymringer og få dig til kun at fokusere på dine negle. Når man selv laver sin manicure, kan man gøre det hurtigt og skifte sin neglelak når som helst, man vil. At få lavet sin manicure i en salon kan tage længere tid, men du får et bedre resultat. Du kommer ud med perfektformede og -polerede negle. Det kan dog være for meget at få lavet tit, da man skal tænke på prisen.

Professionel service

De fleste manicure-tjenester udføres af højtuddannede personer. I modsætning til amatør-manicure, bør du ikke behøve at bekymre dig om misdannede eller overpolerede negle. Desuden kan det tage længere tid for dig at løse et negleproblem, hvis du behandler dine egne negle, hvilket samtidigt gør dig mindre tilfreds med dit resultat. Da det er ansvaret for den professionelle manicurist at give dig bedre service, der opfylder din tilfredshed, kan du være sikker på at gå ud af salonen med smukt formede og polerede negle.

Brug af neglelak

Forkælelse

At få dine negle lavet i en salon giver dig fordelen af ekstra forkælelse såsom at få vasket og fugtgivet dine hænder. Derudover indebærer forkælelsen en blid massage samt formning, trimning og polering af neglene, til der opnås et glat finish. Mange saloner har et afslappende miljø, der fremmer den samlede wellness. Du får derfor meget mere i prisen og de sikrer sig at tilfredsstille kunderne og tage sig godt af dem.

42-2

Stort udvalg af produkter

Et veludstyret manicuresalon tilbyder et bredt udvalg af manicureprodukter at vælge imellem i forhold til det begrænsede udvalg, som du har derhjemme. På grund af den professionelle service, de har, kan salonen tilbyde et bredt udvalg af farver samt andre ekstra ting såsom glitter eller juvelbesatte accenter for at opnå et glamourøst look.

Neglelak i sort og lilla

Forskellige designs

Hvis du vælger at få lavet negle professionelt i en salon, kan du være sikker på en række muligheder, når det kombineres med grundlæggende negle-rengøring. Du kan vælge at få akryl- eller kunstige negle lavet eller vælge specifikke designs for en dristig forandring. Dette har du måske ikke mulighed for at gøre derhjemme.

Tiden

De fleste saloner kan tage alt fra 30 minutter til en time, hvilket kan være en masse tid at bruge på at lave sine negle. På dette punkt ville det være lettere at lave sine negle selv, da det ikke tager så lang tid.

Prisen

At få lavet negle professionelt kan være dyrt nogle steder, men det er pengene værd, hvis du ønsker at have en flot og perfekt manicure med ekstra håndpleje. Det er selvfølgelig billigere at lave negle selv, men du får ikke det samme resultat.

Kvinde får lavet negle

Dårlige ting ved at få lavet falske negle

Lange, falske negle er utroligt populære for tiden og når man først får det lavet, kan man blive afhængig af dem. Dog er der nogle andre dårlige ting ved at have falske negle. Lange falske negle kan være i vejen for at kunne lave alle mulige ting. Det er risikabelt at have sådan nogle negle, når man går til sport, da man kan brække dem ved at spille bold, prikke en person i øjet til idræt eller kradse folk, når man prøver at få fat i bolden.

Desuden kan man ikke yde sit bedste til de forskellige sportsgrene, når man skal være forsigtig med neglene. Hvis man går med kontaktlinser er der stor sandsynlighed for at prikke hul i dem også. Man kan også skrabe alle mulige bakterier eller mad op under neglene, hvilket er ret irriterende og kan være ulækkert at have siddende.

Man kan ikke bruge fingrene, når man vil tage makeup på ansigtet, fordi neglene er i vejen. Derfor er det dog godt, man har alle sine makeup-børster til det. At tage creme på og åbne ting kan også være svært, da man skal være forsigtig med neglene. Falske negle kan desuden skade dine naturlige negle. For eksempel kan de fortynde dem og gøre dem svage, når man fjerner dem.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*