Lancôme Hypnôse

Rating:
4.5
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 15'ende bedste mascara ud af 65 testede mascara
Mærke: Lancôme
Ekspertanmeldelser
Lancômes Hypnôse mascara er den mascara jeg automatisk rækker ud efter i skuffen uden at tænke over det. Jeg har efterhånden opbrugt et par stykker, og har fået et godt indtryk af denne mascara. Der er mange gode ting ved denne mascara, men også et par mindre gode.

Lancome Hypnose Mascara

Det perfekte produkt


Jeg har rimelig følsom hud især rundt om mine øjne. Derfor har jeg ofte oplevet at mascaraer kan gøre min hud irriteret og kløende. Men det har jeg overhovedet ikke oplevet med denne mascara, og heller ikke med nogen af de andre Lancôme mascaraer jeg har prøvet.

Jeg har også i lang tid ledt efter en mascara der hverken smitter af under øjnene eller på øjenlågene. Den er ikke helt perfekt, men den gør et godt arbejde i forhold til andre jeg har prøvet. Hvis jeg for eksempel tager en lur eller ligger ned i lidt tid, ender jeg som regel med lidt mascara under mine øjne. Men det er til gengæld nemt at fjerne igen.

Jeg synes, at den giver mere længde end volumen, men du kan sagtens også få et vildere look med den. Det er en mascara du virkelig kan bygge op. Hvis du nøjes med et enkelt lag, får du et fint og naturligt look, men jo flere lag du bruger, jo vildere bliver det, og du kan også få et flot fest look med denne mascara.

Børsten har i min mening den perfekte størrelse og form. Den separerer hver øjenvippe grundigt, og får det til at se naturligt ud. Jeg synes også, at tykkelsen af børsten er bedre end både de meget store og meget små jeg har prøvet. Den er stor nok til at give god volumen, og på samme tid lille nok til at gå i detaljer og komme helt ind til rødderne.

To versioner


Hypnôse mascaraen kommer både i normal og vandfast. De giver begge det samme resultat, og jeg er glad for at have den vandfaste mulighed, da jeg også svømmer fem dage om ugen. Den holder stort set hele træningen, der er ikke meget under øjnene, når jeg er færdig med at svømme. Der er ikke stor forskel på den normale og den vandfaste i det endelige look af mascaraen.

En rimeligt dyr mascara


Den er desværre rimelig dyr. Det er en af de ting, der er på den dårlige side af dette produkt. Men for mig holder denne mascara i mindst tre måneder. Jeg kan godt få den til at holde i fire måneder, hvis jeg virkelig vil, men jeg foretrækker tre måneder. Normale mascaraer til omkring hundrede kroner holder mig normalt i omkring en måneds tid, så for mig er det pengene værd, når jeg tænker på hvor god den også er.

Vurdering


Jeg er meget tilfreds med denne mascara, og det er helt sikkert min foretrukne mascara. Den giver god længde, og den er nem at bygge op. Det eneste negative jeg har at sige om denne mascara er, at den er i den dyre ende, og den smitter lidt af under øjnene. Men jeg vil sige, at den er det hele værd. Jeg giver den 4,5 ud af 5 stjerner.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *