Lancôme Mascara Grandiöse

Rating:
4.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 44'ende bedste mascara ud af 65 testede mascara
Mærke: Lancôme
Ekspertanmeldelser
Synes du også, at det kan være svært at lægge mascara, de dage hvor man kun har få minutter til at gøre sig klar? Lancôme har fundet på den mest geniale løsning – nemlig en mascara med et svanehalset børstehoved, hvilket betyder, at du ikke længere skal dreje håndledet af led, for at lægge din mascara bedst muligt – derudover er det svært at ramme ved siden af, da børstens form passer lige ind i øjenhulen.

Lancôme Mascara Grandiöse

Genopbyggende formel


Udover den smarte udformning af mascarabørsten, er Lancômes Grandiöse mascara også opbygget således, at den genopbygger og beskytter øjenvipperne ved hjælp af formlens rose celle ekstrakt. Personligt har jeg ikke bemærket, hvorvidt mascaraen har gjort noget specielt for mine øjenvipper, men det er altid rart at vide, at producenten har tænkt over at skabe en mere plejende mascara, da mascara normalt slider meget på øjenvipperne. Om det har haft en effekt på mig, er svært at sige, men jeg har i hvert fald fået ekstra mange komplimenter på mine øjenvipper, imens jeg har brugt denne mascara. Lancôme Grandiöse er ikke bare nem at påføre, men adskiller og definerer også vipperne rigtig fint, ligesom mine vipper får lidt ekstra længde, når jeg bruger den.

Lag på lag


En rigtig skøn ting ved denne mascara – som jeg blev meget positivt overrasket over – er at man kan opbygge mascaraen lag for lag mange gange, indtil man får det ønskede resultat. Mascaraen klumper ikke, om jeg så giver den 2 eller 4 lag. Og for at det ikke skal være løgn, har jeg op til flere gange tilført ét ekstra lag, efter nogle timer, hvis jeg ønskede et mere defineret look. Det er virkeligt sjældent at det duer, men det er altså muligt med denne mascara.

Sort eller brun?


Mascaraen fås i både ”noir” (sort) og brun. Jeg har mascaraen i sort, og er rigtig glad for det meget iøjnefaldende look det giver – for det er virkelig en dyb sort farve. Hvis man er meget lyshåret, eller blot ikke ønsker det helt vilde mascara-look, vil jeg klart anbefale, at man vælger den brune udgave, som altså stadigvæk fremhæver øjnene, men på en mere naturlig måde, end den sorte gør.

Lancôme Mascara Grandiöse åben

Vurdering


Alt i alt er Lancôme Grandiöse mascara en fantastisk opfindelse, og er virkelig et beauty-produkt der kan spare én tid om morgenen. Det er nok dén mascara, jeg har prøvet, som er lettest og hurtigst at påføre, hvor jeg samtidigt får et smukt resultat med det samme; Vipperne er adskilte, definerede og får en fin buet form. Der er dog ét minus, som virkelig trækker ned – nemlig at mascaraen har det med at smitte af, efter nogle timer. Jeg har flere gange oplevet, at mascaraen har smittet af over mit øje, hvor vipperne har ramt. Dette er klart en ulempe, da man jo ikke ønsker at rende rundt med sorte streger i hovedet. Dog kan det løses ved at påføre lidt pudder på øjenlåget.

Derudover er mascaraen fra Lancôme lidt oppe i det højere prislejre for en mascara, men alligevel vil jeg til enhver tid ofre pengene på den, da den simpelthen giver det smukkeste resultat og samtidigt er så nem og hurtigt at tage på.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *