L’oreal Paris Volume Million Lashes Mascara

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste mascara ud af 65 testede mascara
Mærke: L'Oreal Paris
Ekspertanmeldelser
Det kan være noget af en udfordring at finde en god mascara, som både giver længde og volumen, og som ikke smitter af eller drysser under øjnene i løbet af dagen. Jeg har i hvert fald været igennem en hel del, inden jeg endelig fandt nogle stykker, som jeg er rigtig tilfredse med hele dagen igennem. Én af dem er Volume Million Lashes fra L’Oréal Paris, som både er rigtig fin og smuk i sin guldemballage, men som – vigtigst af alt – også giver super flotte, lange og fyldige vipper.

L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes

L’Oréal Paris Cosmetics Volume Million Lashes

Flotte vipper uden klumper


En ting jeg specielt er vild med, ved denne mascara, er hvordan den skiller mine vipper ad og ligeledes slet ikke klumper! Dette er et kæmpe plus, og gør at det tager ganske kort tid, at lægge en flot mascara, der holder hele dagen. Mascaraen indeholder en gummibørste, som adskiller vipperne og giver dem den optimale mængde mascara per strøg. Mascaraen har nemlig et smart doseringssystem, der gør, at man aldrig får for meget (eller for lidt) mascara på børsten, men lige præcis den mængde som man har brug for.

Få lange og fyldige vipper


Mascaraen er uden tvivl en klassisk volumenmascara, der med sin tykke børste giver vipperne en masse fylde – og det gør den bestemt også. Dog synes jeg ikke, at den går spor på kompromis med længden, da mine vipper også syner rigtigt lange med denne mascara, hvilket for mig er et stort plus. Vipperne kan desuden opbygges med flere lag mascara, så du på den måde får mest mulig volumen og længde.

Endvidere vil jeg også lige tilføje, at jeg har bemærket, at mine vipper får en meget fin buet facon, når jeg bruger denne mascara, så jeg vil næsten mene at man sagtens kan undlade øjenvippebukkeren, hvis man bruger sådan én til daglig.

Vurdering


Volume Million Lashes fra L’Oréal Paris er helt klart én af mine klare favoritter inden for mascara-verdenen. Prismæssigt vil jeg mene, at den ligger meget rimeligt, da man virkelig får en god mascara for pengene. Derudover synes jeg at designet på mascaraen er helt igennem genialt. Selve mascaraen er guldfarvet og i det hele taget meget smuk udenpå – og så lyser den altså fint op i makeuppungen og er altid let at finde. Indeni er mascaraen mindst ligeså genial, da gummibørstehovedet virkelig gør noget godt for vipperne, da den adskiller dem flot, så man undgår de irriterende klumper, der ellers kan være svært at komme udenom. Desuden får mine vipper den flotteste fylde og længde, og derudover er mascaraen meget let og bestemt ikke tidskrævende at lægge.

En anden vigtig faktorer er, at mascaraen også er nem og skånsom at fjerne igen bagefter. Varmt vand og en smule makeupfjerner klarer mascaraen på ingen tid, og jeg føler ikke at der bliver revet nogle vipper ud, som nogle gange kan være tilfældet, hvis ens mascara er hård ved vipperne.

Alt i alt er Volume Million Lashes mascaraen rigtig anbefalelsesværdig – og jeg vil næsten turde sige, at det er én af de bedste mascaraer, jeg nogensinde har prøvet.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *