Lancôme Sourcils Styler

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste mascara ud af 65 testede mascara
Mærke: Lancôme
Ekspertanmeldelser
Jeg har altid haft problemer med mine øjenbryn. Ikke fordi der er noget galt med dem, men jeg er bare ikke god til at få dem til at se naturlige og flotte ud på samme tid. Nu har endelig fundet et produkt der gør det hele for mig. Og det er Lancôme Sourcils Styler.

Når man åbner den, ligner den en lille mascara. Den har en lille børste på den eneste side, formet som en stor dråbe. Det er en virkelig god form, fordi du kan komme helt ind i detaljerne med den tynde ende af børsten, eller du kan farve hele øjenbrynet på en gang, men den store ende.

Denne øjenbrynsmascara er lavet til at farve hårene og ikke huden. Det gør at dine øjenbryn ser meget naturlige ud, hvilket er et stort plus for mig. Jeg elsker makeup, men jeg er mest interesseret i naturlige looks.

Lancôme Sourcils Styler mascara

God til nybegyndere


Hvis du er nybegynder med hensyn til øjenbryn, er det her produkt perfekt til dig. Før jeg fandt denne øjenbrynsmascara havde jeg givet op med hensyn til mine øjenbryn. Nu er jeg mere selvsikker og glad omkring udseendet af mine øjenbryn.

På pakken anbefaler de at man først børster imod hårene, og derefter med hårene. Den teknik bruger jeg hver dag, og jeg synes det får mine øjenbryn til at se mere naturlige og fyldige ud, fordi hårene er farvede på alle sider. Det er nemt og hurtigt at påføre, så det er nemt at påføre hvis du har travlt om morgenen.

Lancôme hævder at den skulle kunne sidde i op til 14 timer. Det synes jeg også at den gør, jeg har ikke haft nogen problemer med det. Mine øjenbryn sidder flotte og faste hele dagen uden at smitte af nogen steder, og uden at rykke sig.

Gode Farver


Mine øjenbryn er meget lyse, næsten usynlige, hvis jeg ikke gør noget ved dem. Lancôme Sourcils Styler får dem til at se naturligt flotte ud, uden at de bliver for mørke. Man kan købe Lancôme Sourcils Styler i 4 forskellige farver, så der er både et udvalg for mørkhårede, lyshårede og midt imellem.

Jeg har mørk blond hår og meget lys hud. Jeg bruger farven Chatain (nr. 2), og den virker helt perfekt for mig. Farven er meget naturlig, og fordi den farver hårene, ser det ud som om det er min naturlige øjenbrynsfarve. Du kan også købe den i gennemsigtig, hvis du bare vil have dine øjenbryn til at sidde på plads, og se mindre filtrede ud.

Lancôme Sourcils Styler mascara, åben

5 stjerner


Lancôme Sourcils Styler er, som du kan se, ikke billig, men jeg synes at den er pengene værd, fordi jeg aldrig har fundet et produkt der har gjort sådan et flot job som denne øjenbrynsmascara.

For mig holder denne øjenbrynsmascara omkring 4 måneder, uden nogle problemer overhovedet. Jeg bruger den omkring 5 dage om ugen. Så hvis man sammenligner den med andre lignende med billigere produkter, men som kun holder i omkring en måned, synes jeg at det giver god mening at købe den.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *