De her 49 folk spiser alt for mange kalorier hver dag

Mad er en ekstremt vigtig del af vores liv. Den giver os energi, holder os sunde (hvis vi spiser det rigtige) og gør os glade og veltilpasse.

Men hvor meget ender vi egentlig med at spise på en dag? Det viser sig at der er kæmpestor forskel på hvor meget spiser og derved også hvor mange kalorier vi indtager til daglig.

49 folk og deres kalorier per dag

Som du kan se i grafikken, så er du ikke helt forkert på den hvis du har kigget på Madonna og tænkt ”wow, hun har brug for en sandwich”? Med et kalorieindtag på omkring 800 kalorier, så spiser Madonna på en slankekur kun lige så meget som en stor hund!

Helt anderledes er det med Rob Rhinehart, der testede en ny måltiderstattende drink på ham selv i en hel måned. Drikken, som nu hedder Soylent, gav ham omkring 2600 kalorier om dagen.

Det faktum at han var i stand til at overleve på Soylent brugte han til at samle over 3 millioner dollars sammen til at finansiere hans foretagende. Selvom han har kritikere, har Rhinehart bevist at hans drik kan ernære en voksen mand i et længere stykke tid.

Nu hvor vi taler om kalorier, så kan du sikkert gætte hvad en marathonløber, en astronaut og en gennemsnitlig amerikaner har tilfælles?

De spiser alle mellem 3400 og 3800 kalorier om dagen.

Det er nemt at se hvorfor nogen der træner til et marathon har brug for så mange kalorier, men du ved muligvis ikke hvorfor astronauter har brug for den samme mængde næring. Grunden til det er, at en astronaut skal undergå en hel del træning i rummet hver dag for at være sikker på ikke at miste muskel- og knoglemasse.

Sådan er det ikke med den gennemsnitlige amerikaner. Han spiser bare langt flere kalorier end hvad der er brug for, hvilket nok er grunden til at der kommer flere overvægtige!

Atleter, især olympiske atleter, træner konstant, hvilket er derfor at de har brug for mindst 8000 kalorier om dagen. Michael Phelps, der har vundet hele 22 olympsike medaljer, spiser 12000 kalorier når han er i træning.

Den stærke mand Robert Oberst spiser endnu mere. Han spiser nemlig hele 20000 kalorier om dagen, hvilket er det samme som en hest spiser!

De to mest ekstreme individer på denne grafik er nok Susanne Eman og Casey Viator, som spiser henholdsvis 30000 og 39000 kalorier.

Susanna Eman forsøger at blive den største brud i verden og vejer nu over 250 kg. Viator er mest kendt for hans deltagelse i Coloradoeksperimentet, der var et videnskabeligt forsøgt der førte til at han tog hele 31 kg muskelmasse på!
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*