Freedom Makeup Stunning Rose Kit

Rating:
3.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 37'ende bedste øjenskygge ud af 37 testede øjenskygge
Mærke: Freedom Makeup
Ekspertanmeldelser
Det engelske mærke Freedom Makeup har lavet en smuk rosa-tonet øjenskyggepalette med 7 flotte farver – både matte og shimmer – som jeg har købt og testet, da jeg manglede nogle fine forårs-øjenskygger.

Freedom Makeup Stunning Rose Kit

Et godt førstehåndsindtryk


Da jeg modtog og åbnede Rose kit øjenskyggepaletten fra Freedom Makeup blev jeg positivt overrasket over den fine indpakning og de smukke farver. Paletten er meget billig, og jeg havde derfor ikke regnet med, at der var gjort specielt meget ud af design og emballage.

Øjenskyggerne er fløjlsbløde og rigtig lækre, desværre lægger der sig hurtigt et løst lag pudder ovenpå skyggerne, så snart man har rørt ved dem første gang.

En anden ting, jeg hurtigt bemærkede var størrelsen på paletten. Den var meget mindre, end jeg havde forestillet mig, men dette var egentlig kun en positiv ting, da den nu sagtens kan være i min makeuppung.

Freedom Makeup Stunning Rose Kit åben box

Ikke så pigmenteret


Helt overordnet, synes jeg ikke at farverne er specielt pigmenteret. Nogle af shimmer-farverne er meget pigmenterede, hvorimod andre – specielt de matte – nærmest ikke kan ses, før der kommer mange lag på. Dette synes jeg er rigtig ærgerligt, da man hurtigt får brugt en masse af produktet, uden at få det helt store ud af det.

Hvis man ser bort fra den manglende pigmentering, er farverne faktisk super smukke og flotte når de bliver påført på huden.

En alternativ highlighter


Rent faktisk kan øjenskyggepaletten bruges til meget mere, end blot øjenskygge. Jeg tror faktisk, at jeg har brugt shimmer-øjenskyggerne som highlighter flere gange, end jeg har brugt dem som øjenskygge. Specielt øjenskyggen længst til højre, er rigtig god og anbefalelsesværdig som highlighter. Farven er tilpas lys og skinnende til at lyse ansigtet op og fremhæve dine bedste ansigtstræk. Jeg har påført øjenskyggen på amorbuen (lige over overlæben), på kindbenene og under øjenbrynene.

Palettens indhold


Øjenskyggepaletten indeholder to matte skygger og fem shimmer skygger. Derudover medfølger der en lille applikatorbørster, hvilket egentlig er en meget fin tanke, desværre er den ikke meget værd. Jeg vil klart anbefale at du bruger en rigtig øjenskyggepensel eller blot din finger til at påføre øjenskyggen med i stedet for. Applikatorbørsten ”suger” en masse af produktet og det er minimalt, hvad du egentligt får på øjenlåget, når du bruger denne.

Freedom Makeup Stunning Rose Kit farver

Kvalitet for få penge


Selvom applikatorbørsten stort set er ligegyldig og pigmenteringen af skyggerne kunne være bedre, vil jeg stadigvæk mene, at paletten er i rimelig høj kvalitet og faktisk er et rigtig godt køb. Paletten er meget billig i forhold til andre øjenskygger, så det skal man helt klart også tage i betragtning. Man får bestemt noget for pengene, og jeg vil mene at paletten er sat væsentligt lavere end den har fortjent – den kunne sagtens koste det dobbelte, hvis ikke mere.
Jeg vil i hvert fald mene, at man får en kvalitets øjenskyggepalette for meget få penge.

Vurdering


Alt i alt er den rosa-tonede øjenskyggepalette fra Freedom Makeup et rigtig godt køb til den meget lave pris, den er sat til. Øjenskyggerne (udover de matte) indeholder meget glimmer og er nok mere egnet til fester og finere arrangementer end til hverdag.

Prisen er et kæmpe plus, da den vitterligt er helt i bund inden for kategorien, hvorimod pigmenteringen af skyggerne bestemt kunne have været bedre, hvilket altså trækker meget ned.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *