Top 12 populære danske tøjmærker til kvinder

Kvinde i tøj fra danske tøjmærker

De danske tøjmærker er hurtigt blevet meget populære – både i Danmark, men også internationalt, hvor mange danske tøjmærker også har butikker. Dansk tøj forbindes ofte med kvalitet og godt håndværk, hvilket også afspejles fint i denne guide. Det danske tøj er nemlig ikke bare flot – det er også meget kvalitetsfuldt. Her giver vi dig 12 eksempler, på nogle af disse lækre tøjmærker.

Day Birger et Mikkelsen

Det danske mærke er de sidste par år blevet rigtig populært – og med rigtig god grund. Day Birger et Mikkelsen, som har flere forskellige underlinjer, har lækkert kvalitetstøj i alle priser. DAY fokusere meget på at blande det klassiske med det moderne, og bruger ofte fine blonder og friske mønstre på deres tøj og accesories.

De fleste kender desuden mærket fra den kendte DAY-taske, som på grund af både design, kvalitet og ikke mindst prisen, er blevet meget populær.

VERO MODA

Den kæmpestore danske butikskæde VERO MODA, med tøjmærket af samme navn, har over 1000 butikker i hele verden, og må siges at være en kæmpe succes. VERO MODA har et kæmpe udvalg af tøj i en god kvalitet, selvom mærket er til den billigere ende, da det er en ”high street” butik.

Mærket har tøj fra omkring teenagealderen og op efter, og kan sagtens bruges af flere generationer. VERO MODA har et kæmpe sortiment af hverdagstøj, blandet med lidt festtøj.

VILA

VILA, som er søstermærket til VERO MODA, er i løbet af årene blevet super kendt for deres fine tøj, som altid er i den lækreste kvalitet. Tøjet er ofte en lille anelse dyrere, end f.eks. VERO MODA, men kvaliteten er desuden helt i top.

Ligesom VERO MODA, har VILA tøj til teenageren og aldersgrupper op efter, og kan sagtens bruges af flere generationer. VILA har en kæmpe sektion af festtøj, samt hverdagstøj, der dog er så festligt, at det kan bruges til flere forskellige begivenheder.

Erbs Danmark

Erbs er et forholdsvis nyt mærke i Danmark, som på kort tid blev kendt for deres lækre blondeundertøj. Erbs sælger desuden også almindeligt tøj og mange accesories, som f.eks. tasker og punger.

Tøjet fra Erbs er meget moderne og nutidigt, og du vil derfor altid være med på den nyeste mode, hvis du ifører dig tøj derfra. Priserne strækker sig fra den ene ende til den anden, men indenfor en rimelig kategori.

Just Female

Her får du topmoderne og lækkert kvalitetstøj for rimelige penge. Tøjstilen er minimalistisk og er både til fest og hverdag, da det altid kan tones enten op og ned.

Mærket følger godt med tiden, og har altid den nyeste trend med sig. Priserne ligger i nogenlunde samme rimelige prisniveau over hele linjen.

Mads Nørgaard

Mærket der har længe været kendt som ”Nørgaard på Strøget” med de karakteristiske striber, har tøj til alle aldre – og enhver smag. Tøjet er minimalistisk og moderne, men kan tones både op og ned med accesories.

Priserne ligger nogenlunde i det lavere niveau, i forhold til den store kvalitet mærket indebærer.

Ganni

Ganni er tøjet til den selvstændige, selvbevidste kvinde, der ønsker sexet tøj, som stadig er komfortabelt. Hos Ganni er det vigtigste ikke at følge tidens trends, men at følge kvindernes ønske om smukt og sexet tøj.

Mærket er i den dyrere ende, men kvaliteten er til gengæld heller ikke til at tage fejl af. Tøjet er syet så det klæder de kvindelige figurere, og fremhæver det smukke og sexede.

Modström

Tøjmærket af kæmpe succes er efterhånden udbredt i mange garderober. De har alt i tøj, overtøj, sko og accesories, og dermed noget til enhver anledning.

Tøjet er til den stilbevidste kvinde, der ikke har noget imod at skille sig en smule ud i kreativt og nytænkende trends. Tøjet er også i super lækker kvalitet, hvilket priserne også afspejler en smule. Dog har Modström tøj i forskellige prisklasser, og noget for enhver smag.

Saint Tropez

Hos Saint Tropez er du altid i gode hænder. Tøjmærket har det lækreste tøj i en fabelagtig kvalitet. Hos Saint Tropes vil du opleve silkeblødt tøj og smukke blonder, som holder vask efter vask.

Tøjet ligger i en rimelig prisklasse, og kvaliteten er som sagt, ikke til at tage fejl af. Saint Tropez har årligt 10 forskellige kollektioner, og er derfor altid opdateret på de nyeste trends.

Sofie Schnoor

Mærket er i den lidt dyrere ende, men kvaliteten er til gengæld ikke til at sætte én finger på. Sofie Schnoor har både tøj og accesories, som alle er feminine og ikke mindst unikke.

Hos Sofie Schnoor kan du være sikker på, at finde de fineste stykker tøj beklædt med fjer, glimmer og blonder.

Sisters Point

Dette lækre, moderne mærke er både populært hos teenagere og voksne kvinder. Priserne er i den lave ende, men kvaliteten i top.

Her finder du altid den nyeste mode, og kan nemt skille dig ud med kreativt og unikt tøj. Tøjmærket er for alle stilarter, hvilket også har gjort det så populært.

Stine Goya

Stine Goya er et vaskeægte designermærke, som derfor også er i den lidt dyrere ende. Kvaliteten er dog samtidigt også i top, og hos Stine Goya får du altid unikt og nytænkende tøj, der skiller dig ud fra mængden.

Tøjet er feminint og designet således, at det fremhæver den sexede, feminine side på bedste vis.
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*