Tangle Teezer The Original

Rating:
4.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 3'ende bedste hårbørste ud af 6 testede hårbørster
Mærke: Tangle Teezer
Billigste pris i Danmark: 59 DKK hos Nice Hair
Billigste pris i EU: 58 DKK hos All Beauty
Ekspertanmeldelser
De seneste par år er der kommet mange nye udgaver af den klassiske hårbørste, i et forsøg på at skåne og pleje håret mest muligt. Én af dem er den såkaldte Tangle Teezer, som lige præcis kan være i hånden og samtidigt er nem at have med i toilettasken. Børsten fylder som sagt ikke så meget, og så kan den fås i en masse skønne farver – den originale Tangle Teezer, som jeg har, er pink, og er derfor altid let af få øje på.

Tangle Teezer The Original

Udreder filtret hår


Det særlige ved denne hårbørste er, hvordan den hurtigt og smertefrit reder håret fri for knuder og indfiltringer, ligesom navnet ”Tangle Teezer” også hentyder til. Børsten er inddelt i to niveauer – de lange tænder og de korte tænder – som henholdsvis udreder filtret hår og giver glansfuldt og blødt hår. Desuden kan hårbørsten også bruges i vådt hår, og samtidig være skånsom og nem at arbejde med, hvilket en almindelig hårbørste ofte har svært ved.

En glat hårbørste


Hårbørsten er udformet således, at man skulle kunne holde godt og sikkert fast på den – og det gør man bestemt også, da den ligger godt i hånden. Dog er Tangle Teezer’ en også lavet af et meget glat materiale, og jeg taber den i hvert fald ud af hånden ét par gange om ugen. Selvom børsten ryger ud af hånden på mig så tit, har jeg kun formået at ødelægge én Tangle Teezer efter flere års brug, så man må alligevel erkende, at de er skruet godt sammen og at kvaliteten bestemt er i orden.

Tangle Teezer The Original underside

Minimalt hårtab


Hvad enten jeg bruger min Tangle Teezer i tørt eller vådt hår, så hiver den stort set ikke nogle hår ud, hvilket jeg aldrig før har oplevet med de ”almindelige” hårbørster. Specielt et lyst og afbleget hår som mit plejer at miste en del hår, når man redder det igennem, men det oplever jeg stort set ikke mere, hvilket jeg synes er en kæmpe bonus.

Udseende


Jeg er personligt rigtig glad for min skrigende pink børste, da jeg altid kan finde den i min taske og da den er super feminin og fin. Dog synes jeg alligevel at både den lyserøde variant og de mange andre farver kan se en smule billig ud – specielt når børsten også er lavet af plastik hele vejen igennem. Børsten ser ikke så luksuriøs ud, prisen taget i betragtning. Børsten er forholdsvis dyr sammenlignet med andre børster – alligevel vil jeg dog til enhver tid betale lidt ekstra, for en børste som denne.

Tangle Teezer The Original overside

Vurdering


Den populære Tangle Teezer har efterhånden været et must have for mig i flere år, og det bliver den ved med at være. Jeg kan på ingen måde undvære den i dagligdagen, da den gør udredningen af mit hår lettere, hurtigere, mere skånsom og bestemt også mere smertefri end tidligere, hvor jeg brugte en ganske almindelig hårbørste.

Prisen er sat forholdsvist højt, da børsten er lavet af plastik og ligeledes ser lidt billig ud. Dog er kvaliteten af børsten helt i top, og min Tangle Teezer, der efterhånden har ét par år på bagen, er stadigvæk så god som ny, selvom den ryger en tur på gulvet flere gange om ugen.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *