St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse

Rating:
4.6
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 5'ende bedste selvbruner ud af 10 testede selvbrunere
Mærke: St. Tropez
Billigste pris i Danmark: 169.25 DKK hos Billig Parfume
Ekspertanmeldelser
Dette er et godt mousse produkt og et virkelig godt valg til kortsigtede behov som for eksempelvis en ferie, en tur til stranden eller en aften i byen. Dette produkt dufter virkelig godt, det er let at anvende, og tørrer ekstremt hurtigt. Farven er god, men kan dog være lidt lys for folk, der ønsker at se virkeligt mørke ud (hvis du leder efter en mørkere tan, og ikke er yderst bleg til at begynde med, så har St. Tropez også en mørkere version af produktet).

En dårlig ting ved produktet kan være, at det ikke holder i særlig lang tid. Farven kan falme fuldstændigt efter 3-4 dage. Men alt i alt er dette produkt et godt valg for dem som ikke har brug for eller ikke vil have den mørke farve til at vare i lang tid.

I modsætning til nogen selvbrunere, så tørrer St. Tropez Self Tan Bronzing Mousse ekstremt hurtigt. Dette er et af de bedste kvaliteter ved denne selvbruner. Faktisk kan du røre lagner og tøj efter cirka 15 minutter uden at bekymre dig om farven smitter af eller ej. Det er et stort plus!
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *