Dior Bronze Self Tanning Creme

Rating:
5.3
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste selvbruner ud af 10 testede selvbrunere
Mærke: Dior
Ekspertanmeldelser
Dette er en rigtig god selvbruner. Det er nemt at anvende, tørrer hurtigt og dufter faktisk godt. Det producerer også en meget flot "naturlig lignende" farve af bronze, hvilket er hvad mange mennesker søger.

Den eneste ulempe med dette produkt kan være, at den ikke er helt mørk nok til dem som foretrækker de ultra mørke selvbrunere.

Men generelt er dette et godt produkt, som flertallet af folk som bruger selvbruner vil elske!

Dior Bronze Self Tanning Creme kommer ud af tuben som en meget lys, tan-farvet lotion. Den føles meget glat. På grund af at det er en ekstrem let formular, er dette produkt nemt at anvende.

For en lotion, så tørrer den ekstremt hurtigt. Det tager kun omkring 30 minutter at tørre - og produktet er samtidig heller ikke fedtet, hvilket er endnu en god ting. Produktet har samtidigt en frisk, ren og næsten blomstret duft, hvilket er meget rart. Efter selvbruneren er tørret beholder den duften indtil den næste morgen.

Farven fra dette produkt varer et godt stykke tid. Efter 5 dage kan man stadig se farven, men efter 7 dage kan den dog stort set være væk. Men heldigivs falmer den temmelig godt over tid uden der opstår nogen unaturlige pletter.

Farven er også perfekt til fyre, da det ser meget naturligt ud. Det eneste problem kan være lugten. Det vil være en smule piget for nogle fyre. Men bortset fra det, vil det være et dejligt produkt for fyre at bruge. Ikke mindst hvis de ikke ønsker deres selvbruner til at se falsk eller overdrevet ud.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *