Freshly Baked London Sweet Coconut Fake Tan Mousse

Rating:
4.5
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste selvbruner ud af 1 testede selvbrunere
Ekspertanmeldelser
Det bedste og mest smukke er en solbrun, lækker, gylden hud! Men hvis man ikke bor i et land med konstant sol eller er typen der døjer med soleksem, så er selvbruner simpelthen den bedste løsning! Denne lækre Tan Mousse fra det engelske mærke Freshly Baked London, er et rigtigt godt bud på en god selvbruner. Det kan være svært, at fordele den og ikke ende ud i trælse linjer og en ujævn farve.

Denne mousse skummer let op og grundet den organiske, naturlige kokosolie glider den blødt hen i huden og farver naturligt uden, at efterlade linjer. Derudover er der Aloe Vera og Grøn The ekstrakt, som giver en skøn duft og plejer huden. Derudover er dette et mærke, som gør sig bemærket ved deres politik omkring ingen parabener, ingen alkohol og ingen testning på dyr. Vitamin E og A hjælper sammen med de øvrige ingredienser på plejen af huden, og får farven til, at stråle og holde meget længere.

Denne Mousse kan bruges på hele kroppen inklusiv i ansigtet. Påfør altid et lag som du ville med din bodylotion og lad farven sidde og tørre i 5-10 minutters tid, inden påføring af tøj. Husk, at vaske hænderne grundigt efter brug.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *