Sebamed Anti-Dandruff Shampoo

Rating:
4.3
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 3'ende bedste skælshampoo ud af 10 testede skælshampoo
Mærke: Sebamed
Ekspertanmeldelser
Sebamed produkter er milde og skånsomme produkter, der er udviklet i et samarbejde mellem dermatologer og apotekere. De indeholder aktive ingredienser med en stor kvalitet og renhed. Mærket bruger kun ingredienser med gavnlig effekt og minimere risikoen for hudallergi og irritation, da produkterne er PH-venlige.

Dette produkt er lavet til hårtyper eller folk der døjer med skæl. Shampooen er mild og med dens aktive ingredienser arbejder den i dybden og fjerner alle synlige tegn på skæl. Efter langvarigt brug har den til opgave, at arbejde med problemet, hvor det opstår, nemlig i hovedbunden. Shampoeen stabilisere håret, da den har en PH-værdig på 5,5.

Produktet indeholder derudover det aktive ingrediens Piroctone Olamine som sikre fjernelsen af skæl. Den milde vask renser forsigtigt i dybden og har en blid effekt på hovedbunden som beroliger hovedbunden når den masseres blidt ind. Bruges den dagligt stabilisere den sebum overproduktionen i hovedbunden og afhjælper problemet hen ad vejen. Fugter håret og efterlader det blødt og skinnende uden skæl, der drysser.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *