Philip Kingsley Flaky Itchy Scalp Shampoo

Rating:
4.6
1 ekspertanmeldelser og 1 brugeranmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste skælshampoo ud af 10 testede skælshampoo
Mærke: Philip Kingsley
Billigste pris i EU: 63 DKK hos All Beauty
Ekspertanmeldelser
Denne prisvindende shampoo holder hvad den lover! Med sin specielle formular til, at arbejde i dybden og løsne skæl. Shampooen er lang tids research og har givet en mild og blød shampoo, men med meget høj kvalitet, der effektivt fjerner skæl, men samtidig efterlader håret blødt og skinnende og afhjælper irriteret hovedbund med det samme.

99% af alle der har prøvet dette produkt syntes, at shampooen har den lovede effekt og afhjulpet deres problem med skæl. Denne shampoo er klinisk udviklet af Philip Kingsley. Ved brug af shampooen dagligt afhjælper den problemet med det samme og man oplever ikke skæl, der drysser. En stor fordel ved shampooen er, at den ikke ødelægger farven i farvet hår og den afhjælper irritationen man kan typisk kan have ved skæl, med det samme.

Shampooen indeholder det aktive ingrediens Piroctone Olamine, der sikre fjernelsen af skæl og Lauryl Betaine, som er det milde rensemiddel. Den kan bruges dagligt i vådt hår og skal masseres blidt ind i hårbunden. Derefter skylles den grundigt ud. Når man føler shampooen har den rigtige virkning, så kan man gå tilbage til en almindelig shampoo og bruge denne et par gange om ugen for, at opretholde effekten.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
1 anmeldelser
af 1 produkt
5
Se mere
Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*