Max Factor Masterpiece Max Mascara

Rating:
3.9
1 ekspertanmeldelser og 2 brugeranmeldelser
Kategori rank: 46'ende bedste mascara ud af 65 testede mascara
Mærke: Max Factor
Billigste pris i Danmark: 60 DKK hos My Beauty
Billigste pris i EU: 89 DKK hos Beauty Expert
Ekspertanmeldelser
Max Factor Masterpiece er blevet en af mine faste mascaraer i skuffen. Du kan både købe den i normal og vandfast, og jeg har i hvert fald ikke fortrudt, at det var den jeg tilfældigt valgte fra hylden i butikken.

Max Factor Masterpiece Max Mascara

Flot resultat


En af mine yndlingsting ved denne mascara er hvor lidt den klumper. Det er lige meget hvor mange lag jeg tager på, der er ingen klumper. Den er også let, den er overhovedet ikke tung på mine øjenvipper, nogen gange jeg glemmer næsten, at jeg har den på. Det er et stort plus for mig, da jeg helst ikke vil kunne mærke, at jeg har noget makeup på overhovedet.

Hvis du bukker dine øjenvipper, kan du regne med at de bliver ved med at være bukkede hele dagen. Og fordi den netop ikke er tung, vejer den ikke vipperne ned. Den skiller også øjenvipperne flot ad, det ligner næsten at man har påført den på en øjenvippe ad gangen. Mine øjenvipper tørrer heller ikke ud i løbet af dagen.

Det er den perfekte nuance af sort. Den er meget mørk, og det ser virkelig godt ud på øjenvipperne. Du kan nøjes med et enkelt lag, hvis du vil have et normalt hverdagslook, eller du kan bygge den op for et mere dramatisk look.

Børsten har en god form, og den er nem at arbejde med. Ikke for stor til at komme helt ind i de små detaljer, og ikke for lille til at kunne påføre den med et par strøg. Hvis jeg kunne vælge ville jeg nok have lavet den en lille smule større for mere volumen, men jeg er glad for børsten som den er, og det er ikke noget der er nødvendigt. Der kommer ikke for meget produkt på ad gangen til at den klumper, eller for lidt til at påføre det uden at skulle dyppe børsten mere end en gang.

Skuffende Volumen


Mens mascaraen giver et virkelig godt resultat med hensyn til længde, vægt, separering af vipper, og ingen klumper, synes jeg ikke den giver særlig god volumen. Lige meget hvor mange lag jeg påfører, synes jeg ikke rigtig at der kommer meget volumen ud af det.

Efter en lang dag er mine øjenvipper stadig bukkede og uden klumper, men den kan godt finde på at smitte lidt af under mine nedre øjenvipper. Det er til gengæld nemt at fjerne igen, men det kan godt være lidt irriterende, hvis man ikke er hjemme hele dagen.

max-factor-masterpiece-max-mascara-02

Vurdering


Prisen er helt fantastisk for en super god mascara. Det er den bedste ‘drugstore’ mascara, jeg prøvet. Den er bedre end mange af de meget dyrere mascaraer jeg har prøvet, og jeg er meget tilfreds med produktet. Den er også meget nem at fjerne, hvilket jeg synes er dejligt, siden tanken om at skulle fjerne min makeup om aftenen når jeg er træt, er noget af det værste jeg ved.

Den eneste grund til at jeg ikke giver de fulde fem stjerner er på grund af volumen, og fordi den smitter lidt af i løbet af dagen. Men jeg er meget tilfreds med denne mascara, og jeg vil helt sikkert købe den igen. Derudover er jeg også vild med den på grund af den billige pris, og resultatet af produktet.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
2 anmeldelser
af 1 produkt
4.5
Se mere
Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*