Shiseido Pureness Matifying Moisturiser Oil-Free

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste ansigtscreme ud af 35 testede ansigtscreme
Ekspertanmeldelser
Mærket Shiseido er et kæmpe mærke i Japan og er nærmest en kultur, da man kan få alt muligt andet udover hudpleje produkter i mærket. Deres filosofi bære præg af sanserne og alle produkter indeholde ingredienser i høj kvalitet. Man skal bruge meget lidt af deres produkter til, at få det optimale resultat så produkterne holder i lang tid, modsat mange andre.

Denne creme er lavet til fedtede hudtyper som døjer med bumser, fedtet hud og hudorme der hober sig stille op. En ultra let formel, der fugter helt i dybden og matere huden så den fremstår ren og ikke skinnende.

Formularen indeholder et mix af naturlige mineraler som styrker hudens barrier og urenheder bliver mindsket. Pæon rod ekstrakt og Rosemarin olie som er med til, at kontrollere sebum i huden og griber ind over bumser og hudorme og reducere som på længere sigt og reducerer synligheden øjeblikkeligt.

Derudover indeholde cremen en aromatisk duft som beroliger alle sanser og ikke mindst huden som tit kan være irriteret, rødt og kløende. Påfør cremen hver morgen og aften efter den daglige rens.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *