Clinique Anti-Blemish Solutions Oil-Control Cleansing Mask

Rating:
4.5
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 6'ende bedste ansigtscreme ud af 35 testede ansigtscreme
Billigste pris i EU: 137 DKK hos All Beauty
Ekspertanmeldelser
Dette produkt er ikke en dagcreme, men en maske der er perfekt, at kombinere med sin dagcreme. Clinique er 100% allergi testet og uden parfume og parabener. Mærket er god til hudtyper, der er særlig sensible og spæk fyld med ingredienser, der virkelig arbejder i dybden.

Masken er en lermaske, som arbejder i ekstra i dybden, åbner porerne og bekæmper urenhederne maksimalt. Desuden har den en matterende effekt, så fedtet hud fremstår normal og ikke skinnende.

Den skal smøres i et lidt tykt lag i hele ansigtet, fraset øjenomgivelserne. Lad den sidde i 5 minuttter til masken er størknet og skyld den så grundigt af med vand. Urenheder og porer vil fremstå markant mindre allerede ved første brug og huden vil være frisk, at se på igen.

Produktet er selvfølgelig oliefri, men med dens massere af fugt og plejende ingredienser afhjælper den og irriteret og rød hud. Efter den er skyllet af, skal en god ansigtscreme påføres. Der findes en i samme serie, til netop dette formål. Masken kan anvendes 1-2 gange ugen.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *