Revlon ColorStay for Normal/Dry Skin

Rating:
3.5
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 33'ende bedste foundation ud af 35 testede foundation
Mærke: Revlon
Billigste pris i EU: 105 DKK hos Beauty Expert
Ekspertanmeldelser
Hvis du leder efter en god, flydende foundation som er billig, er denne foundation et godt valg for dig.

Revlon ColorStay for Normal/Dry Skin

Revlon ColorStay for Normal/Dry Skin, åben

Nem at bruge


Den er nem at blende ind i huden. Den klumper ikke som mange andre foundations gør, og den flækker heller ikke. Jeg hader når foundations flækker på huden, så det ser helt vildt falskt ud, men det gør Revlon colorstay foundation i hvert fald ikke.

Farverne er rigtig gode. Jeg bruger farve nr. 150 som hedder “Buff”. Jeg er rimelig bleg i huden, så denne farve passer helt perfekt til min hud. Jeg har aldrig set en flydende foundation der har en farve som passer så godt til min hudfarve.

Letvægtig og naturlig


Vægten er meget let, det føles ikke som om du har meget makeup på. Den er ikke meget tung og ubehagelig som mange andre foundations. Det er jeg glad for, da jeg helst vil undgå følelsen af at have makeup på. Jeg vil ikke kunne føle at jeg har noget som helst på. Du kan selvfølgelig godt mærke den, men den føles let, og ikke irriterende.

Den dækker virkelig godt. Jeg føler ikke at det er nødvendigt at bruge concealer på urene steder på huden, før jeg påfører denne foundation, da jeg synes, at den dækker alt til rigtig flot. Det ser også meget naturligt ud, hvilket jeg er helt vild med.

Jeg påfører den med Miracle Complexion Sponge fra Real Techniques, som jeg synes virker rigtig godt med flydende foundations. Den har både en stor overflade til at påfører foundation på større overflader i ansigtet, en flad side til under øjnene og rundt om næsen, og en spids ende til at rette op på fejl eller mindre steder. Det eneste der er mindre godt ved den er, at den er svær at rense.

SPF 20


En ting jeg virkelig godt kan lide ved Revlon Colorstay Foundation er at den har en SPF faktor på 20. Det er dejligt, da jeg har en meget bleg hud, og jeg bliver meget hurtigt solbrændt. Så den passer perfekt til sommer, men også resten af året, da man jo helst skal have solcreme på hele året. Det er en god måde at få beskyttelse mod solen om vinteren, da man jo for det meste ikke tænker på at man skal beskytte sig mod solen om vinteren.

Ikke god mod akne


Selvom jeg ikke har oplevet nogle udbrud eller uren hud på grund af denne foundation, har jeg hørt fra andre, at den godt kan finde på at dække porerne til, og give dig udbrud hvis du lider af akne. Så det ville måske ikke være et godt valg for dig, hvis du lider af eller har en tendens til akne.

Prisen er virkelig god for produktet. Den er bedre end nogle af de dyrere foundations jeg har prøvet, så jeg er virkelig glad for at jeg fandt Revlon Colorstay Foundation.

Vurdering


Dette er en rigtig god foundation, som dækker godt, ser naturlig ud, og er nem at påføre. Prisen er virkelig god for produktet du får ud af det, og den holder i lang tid. Jeg anbefaler denne foundation, hvis du ikke har en tendens til akne, og jeg vil helt sikkert købe den igen, når jeg har opbrugt min nuværende.

Jeg giver den 3,5 ud af 5 stjerner.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *