MAC Studio Fix Powder Plus Foundation

Denne pulver foundation er den perfekte foundation på alle måder!

Jeg bruger den stort set hver eneste dag. Jeg har brugt den selv samme siden foråret 2015, og jeg kunne først begynde at se bunden af den for omkring to uger siden. Det er nu 2017, og der er stadigvæk omkring halvdelen tilbage.

MAC Studio Fix Powder Plus Foundation

Naturligt udseende

Selvom det er en foundation i pulver-form, dækker den meget bedre end mange af de flydende foundations jeg har prøvet. Det ser også meget mere naturligt ud end de fleste flydende foundations jeg har prøvet.

Mit ansigt skinner meget, hvis jeg ikke gør noget ved det, og det absolut hader jeg. Denne pulver foundation får min hud til at se fuldstændig mat ud. Det er et stort plus for mig.

Nem at bygge op

Der medfølger en lille svamp til at påfører den med. Den er god hvis man vil have et tykkere og mere dækkende lag, men jeg bruger for det meste min egen børste, da jeg synes, at det giver et mere naturlig og fordelt finish. Man kan bruge en stor børste hvis man bare vil have et lettere, ensartet look, eller en mindre børste for et mere præciseret look. Jeg bruger for det meste en børste som har en mellemstørrelse. Det synes jeg giver et godt lag, uden at være for meget.

Hvis jeg vil have et mere dækkende look, bruger jeg concealer under. Den er også nem at bygge op, så du både kan få et let lag eller et mere dækkende lag. Derfor er den for mig personligt meget nemmere at arbejde med end normale flydende foundations.

Mange foundation i pulver-form ser meget pulveriserede ud, når du påfører det, men denne foundation ser virkelig godt ud, og det ligner slet ikke at det er pulver, når du har påført det.

Jeg er ikke en stor tilhænger af flydende foundations. Alle de flydende foundations jeg har prøvet, synes jeg er for tunge på ansigtet. Jeg hader følelsen af at have makeup på. Men med denne pulver foundation kan du slet ikke mærke, at du har den på. Jeg glemmer tit at jeg har det på, men alligevel dækker den mindst lige så godt eller bedre end de fleste andre normale foundations jeg har prøvet.

MAC Studio Fix Powder Plus Foundation, åben

MAC Studio Fix Powder Plus Foundation, åben

Bredt farveudvalg

Du kan helt sikkert finde en farve der passer din hudfarve, eller i hvert fald meget tæt på helt perfekt. Det er en af de mange ting jeg elsker ved denne foundation. Den har et meget bredt udvalg af nuancer, og den jeg har matcher min hudfarve helt perfekt. Jeg har altid haft problemer med at finde en foundation der har den helt perfekte farve til min hud, men MAC Studio Fix er helt perfekt.

Vurdering

Prisen er god for alt det gode den medfører. For mig har den allerede holdt i to år, og jeg har stadig langt igen, før den er brugt op. Den dækker godt, den ser ikke pulveriseret ud, og den ser meget naturlig ud på huden. Det er helt klart den bedste foundation jeg nogensinde har prøvet, og jeg vil 100 % købe den igen lige så snart min nuværende er brugt op.


Kategori rank: 17'ende bedste foundation ud af 18 testede foundation
Mærke: MAC
Ekspertanmeldelser
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
Der er ingen brugeranmeldelser

Top 5 BEDSTE FOUNDATION

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*