Redken All Soft Heavy Cream Mask

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste hårkur ud af 61 testede hårkur
Billigste pris i EU: 178 DKK hos Escentual
Ekspertanmeldelser
Der kan være enormt stor forskel på hårkure og hårprodukter generelt. Da jeg købte All Soft Heavy Cream hårkuren fra Redken, havde jeg ikke forventet at jeg ville bruge den hver eneste gang jeg vaskede hår i fremtiden – men det gør jeg altså. Dén er virkelig vanedannende.

Redken All Soft Heavy Cream

Redken All Soft Heavy Cream

Blødere hår end nogensinde før


Jeg bruger efterhånden denne hårkur ved hver eneste hårvask. Før i tiden lod jeg altid hårkure sidde i så længe der stod på produktet – og gerne endnu længere. Dét behøver jeg faktisk ikke med denne. Dog er det svært at sige, om det gælder for alle typer hår, men mit (tørre, farvede og slidte) hår kan i hvert fald sagtens nøjes med maksimalt 30 sekunder. Ofte har jeg hverken tid eller tålmodighed til at lade en hårkur sidde i håret i 10 minutter, så jeg eksperimenterede lidt med denne hårkur, og nu lader jeg den altså kun sidde i håret i nogle få sekunder, før jeg skyller den ud – og mit hår er blødere end nogensinde før. Det virker som om, at arganolien i hårkuren trænger ind i håret med det samme, og derfor er få sekunder altså nok – i hvert fald i mit hår.

Værd at vide


Inden du putter hårkuren i håret, er det vigtigt, at du har vasket håret med shampoo inden, da shampooen åbner hårstråene, så kuren kan virke bedst muligt. Når hårkuren har virket og er skyllet ud, vil jeg også anbefale, at du altid bruger en god balsam bagefter. Jeg bruger ofte balsammen fra samme serie – Redken All Soft – da den ligeså er god og har samme skønne duft. Balsam lukker, modsat shampooen, hårstråene igen, og forlænger derfor virkningen af hårkuren.

Vurdering


All Soft Heavy Cream hårkuren fra Redken lever i dén grad op til sit navn. Mit hår bliver nemlig så dejligt blødt og glansfuldt, når jeg bruger den. Hårkurens duft og konsistens er helt fantastisk, og så er den rigtig, rigtig drøj i brug, da konsistensen er meget tyk. Kuren er i den lidt højere prisklasse, men til gengæld er kvaliteten også helt i top. Hårkuren er ikke bare fantastisk for mit hår, men designet er også rigtig lækkert og eksklusivt, så den pynter fint på badeværelseshylden.

Hårkuren passer perfekt til tørt, ødelagt og slidt hår – og så vil jeg anbefale alle, der ligesom mig, enten har fået farvet eller afbleget håret, at give det en tur med denne en gang i mellem – det gør altså underværker. Hårkuren kan bruges én gang om ugen eller efter behov. I mit tilfælde, bruger jeg den altså ved hver hårvask, og det går super hurtigt og nemt.

Alt i alt er Redken All Soft Heavy Cream meget anbefalelsesværdig, og er klart et kvalitetsprodukt, jeg bestemt ikke ville undvære i hverdagen. Glansfuldt, blødt og velduftende hår virker altså bare sundere og lækrere – og når det endda er så nemt, som at tage et produkt i håret ét par sekunder, for derefter at skylle det ud, så må det altså være den optimale løsning.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *