Maria Nila Luminous Colour Masque

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste hårkur ud af 61 testede hårkur
Mærke: Maria Nila
Billigste pris i Danmark: 219 DKK hos Green Harmony
Ekspertanmeldelser
Maria Nila Luminous Colour Masque hårkurLuminous Colour Masque er en yderst velduftende og ekstrem blødgørende hårmaske fra det svenske mærke Maria Nila. Ved at bruge hårkuren, får du en meget skånsom, men nærende behandling til dit farvede hår (den kan selvfølgelig også bruges i hår, der ikke er farvet). Hårkuren indeholder bl.a. granatæbleekstrakt og Colour Guard Complex, der eftersigende skulle hjælpe med at holde på hårets farve, når det bliver vasket. Maria Nila Luminous Colour Masque fugter håret i sådan én grad, at håret føles utroligt blødt og lækkert flere dage efter hårvask. Når du har brugt dette produkt, er dit hår desuden bedre beskyttet mod solens UV-stråler, der er med til at udtørre håret.

Anvendelse


På bagsiden af hårkuren finder man en lille, kort brugsvejledning, hvori der står, at kuren skal påføres i nyvasket hår og derefter sidde 3 minutter, inden man skylder den ud. Derudover står der, at man kan få én endnu bedre effekt (hvis håret virkelig trænger), ved at påføre produktet i håndklædetørt hår (efter du har vasket håret), for derefter at lade det sidde i 5-10 minutter. Min erfaring er dog, at man kan nøjes med at lade produktet virke i ét minuts tid, hvorefter man forsigtigt redder håret igennem med en børste/kam, og derefter skyller produktet ud. For mig skal der i hvert fald ikke mere til, og mit hår bliver vidunderligt blødt hver eneste gang.

Husk altid at afslutte med en god balsam, da det hjælper med at lukke hårstråene igen, så håret får mest muligt ud af behandlingen.

Godt at vide


Brugt Maria Nila Luminous Colour MasqueMaria Nila Luminous Colour Masque koster 219 kr. (vejl. pris) og indeholder 100% veganske ingredienser. Den er desuden sulfat- og parabenefri. Hårkuren kan i princippet bruges ved hver hårvask, men Maria Nila anbefaler at man ”bare” bruger den 1-2 gange om ugen. Jeg har ca. brugt min én gang om ugen (2 gange om sommeren, hvor mit hår er ekstra tørt) og jeg har stadigvæk lidt produkt tilbage i beholderen, selvom jeg næsten har haft hårkuren i ét år – den er altså utroligt drøj i brug, da en lille klat på størrelse med en 2-krone er nok til mit lange hår.

Ikke nok med at effekten af hårkuren er rigtig god, synes jeg også duften er meget behagelig. Hårkuren dufter ikke så voldsomt, som mange andre hårprodukter gør, man alligevel nok til, at ens hår har en skøn rosen-duft mange timer efter hårvasken.

Vurdering


Hårkuren fra Maria Nila er virkelig velegnet til folk med farvet/afbleget hår, da den blødgører og giver den fugt, man ofte mangler i sit behandlede hår. Jeg er dog sikker på, at du får lige stor glæde af hårkuren, om du har farvet hår eller ej – det gode ved denne hårkur er nemlig, at den er enormt fugtgivende, hvilket klæder ethvert hår.

Jeg synes personligt, at der ikke er noget at sætte en finger på, ved denne hårkur – det er og bliver min yndlings, da den simpelthen gør mig hår så sundt at se på.

Maria Nila Luminous Colour Masque får 5 ud af 5 stjerner, da den gør præcis, hvad den påstår at gøre, er meget drøj i brug, er nem at bruge og skylle ud og desuden dufter fantastisk og ikke syntetisk.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

    Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *