Orico Skin Jive Revving Body Exfoliator

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste scrub ud af 3 testede scrub
Ekspertanmeldelser
Endnu en exfolierende skrub til huden, fordi man simpelthen ikke kan få nok! Det engelske mærke Orico sætter en dyd i, at forene velfungerende produkter til en venlig pris, som er nemme, at bruge for folk i den travle storby med meget lidt tid på hånden. Jive Revving Body Exfoliator er kombineret af af en naturlig blanding af naturlige ingredienser fyldt med antioxidanter og alderstrossende olier, som blidt exfolierer døde hudceller væk, gør huden smidig, toner og efterlader den silkeblød og frisk, at se på igen.

Kigelia, Baobab og kokosolie er olierne som danne ramme for produktet og er tænkt til folk, der er udsættes for storbyens os og forurening hverdag og trænger til, at få alt skidtet exfolieret væk så huden bliver smuk, at se på igen.

Produktet skal påføreres våd hud og masseres ind med langsomme cirkelbevægelse så blodcirkulationen bliver sat i gang og huden begynder, at arbejde af sig selv. Dermed har den også nemmere ved, at smide affaldsstofferne ud og olierne får lov til, at virke i dybden. Rens til sidst grundigt af med vand.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *