Burt’s Bees Peach & Willow Bark Deep Pore Scrub

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 1'ende bedste scrub ud af 3 testede scrub
Mærke: Burt's Bees
Ekspertanmeldelser
Når jeg bruger denne scrub bliver min hud super blød og elastisk. Mit ansigt føles meget rent og velplejet. Det er ligesom følelsen af at lægge sig i sin seng med nyvasket lagen og sengetøj.

Burt's Bees Peach & Willow Bark Deep Pore Scrub

Forskellige muligheder


Jeg bruger den som regel om aftenen før jeg går i seng som en del af min aften rutine. Det gør jeg, fordi jeg elsker at gå i seng med følelsen af min bløde, rene hud som jeg får af denne scrub. Men somme tider bruger jeg den også om morgenen i stedet. Den virker rigtig godt under makeup, den gør at jeg ikke længere får tørre steder i på ansigtet med min makeup. Hvis jeg bruger den om morgenen, bruger jeg den før min fugtighedscreme og makeup, og om aftenen bruger jeg den før min fugtighedscreme.

Renser huden


Den renser også huden virkelig godt. Jeg bruger stadigvæk en cleanser efter denne scrub i min daglige rutine, men det behøver man bestemt ikke, hvis man ikke har lyst. Den efterlader min hud ren og bød, renset fra alt overskydende olie og skidt på huden og i porerne.

Det er helt sikkert den bedste ansigtsscrub jeg har prøvet. Jeg elsker konsistensen af cremen, og jeg kan rigtig godt lide mængden af de fintmalede fersken sten. Der er ikke for mange sten ligesom i mange andre scrubs jeg har prøvet, så den er ikke for voldsom til ansigtet.

Væn dig til duften


Til at starte med var jeg ikke specielt vild med duften af denne scrub. Det var ikke fordi, at jeg hadede duften, men den var heller ikke super god. Det er stadigvæk ikke min yndlingsduft, men da jeg nu har vænnet mig mere til den, da jeg har brugt den mere, synes jeg ikke længere at den er dårlig, faktisk synes jeg nu, at den er meget god.

99,9 % naturlig


Burt’s Bees Peach & Willow Bark Deep Pore Scrub er 99,9 % naturlig, og indeholder fintmalede fersken sten som fjerner døde hudceller, når du masserer den på huden. Derfor ser og føles min hud ren og sund ud efter brug.

Jeg har følsom hud, så for mig gør det en stor forskel, at ingredienserne kommer fra naturlige kilder. Denne scrub er helt perfekt til følsommere hud, jeg har ikke oplevet udbrød eller urenheder efter jeg startede med at bruge den. Det gode ved den er også, at du selv kan bestemme hvor hårdt du vil påføre den. På den måde kan du både bruge den hvis du har følsom hud, eller hvis du ikke har. Hvis du har følsommere hud, som mig, kan du bare massere den langsomt ind. Hvis din hud kan tage lidt mere kan du skrubbe lidt hårdere, og du vil få et super godt resultat.

Burt's Bees Peach & Willow Bark Deep Pore Scrub, bagside

5 stjerner


Prisen er virkelig god for denne scrub. Du får så meget godt for prisen. Du får ren blød hud, renset porer og fjernet døde hudceller, og så du får det hele med 99,9 % naturlige ingredienser. Jeg elsker alt ved den, og jeg vil helt sikkert købe den igen, lige så snart jeg er løbet tør for min nuværende.

Jeg giver den 5 ud af 5 stjerner.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *