Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation

Rating:
4.5
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 12'ende bedste foundation ud af 35 testede foundation
Mærke: Max Factor
Ekspertanmeldelser
Personligt synes jeg at den bedste foundation er dén, som får min hud til at se flot og fejlfri ud – men vigtigst af alt også naturlig. Jeg bruger sjældent foundation, men når jeg alligevel gør, til særlige begivenheder, er det vigtigt for mig, at den gør hvad den skal og får min hud til at fremstå som flot som muligt. Jeg har testet Max Factors’ Miracle Touch Liquid Illusion Foundation og synes at den er et rigtig godt bud på en god foundation.

Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation

3-i-en


Med Miracle Touch Liquid Illusion Foundation behøver du ikke længere både foundation, concealer og pudder – det hele er her samlet i én formel, som hjælper med at dække urenheder og rødme, samt at ensarte huden og mattere.

Foundationen dækker urenheder og rødmen i ansigtet rigtig godt, men alligevel kan naturlige træk som fregner og skønhedspletter godt skinne igennem. Dette er et kæmpe plus for mig, da resultatet derfor stadigvæk er meget naturligt, selvom dækkeevnen er rigtig god.

Cremet konsistens


Denne foundation er hverken fast eller flydende men en specielt kombination af begge. Foundationen er cremet, dog ret flydende idet den påføres i ansigtet, men med en mat finish, så man ikke behøver at mattere huden med en pudder bagefter.
Konsistensen er super nem at arbejde med – specielt hvis du bruger den lille svamp, der følger med produktet. Man kan også sagtens bruge fingrene eller en pensel – dog har jeg erfaret, at der godt kan komme lidt tydelige penselstrøg på huden, hvis jeg bruger en makeuppensel til at påføre den med, hvilket selvfølgelig ikke er så optimalt. Jeg vil i hvert fald anbefale at bruge den medfølgende svamp, dine fingrer eller en Beautyblender.

Åben Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation

Let følelse


Noget der kendetegner en god foundation, er at man slet ikke bemærker at man har den på. Sådan har jeg det med denne foundation fra Max Factor, på grund af den meget lette konsistens. Min hud føles naturligt blød og foundationen smitter heller ikke af på mine fingrer, hvis jeg rører ved mit ansigt, hvilket er et kæmpe plus. Desuden er det også muligt at lægge denne foundation i flere lag – selv med flere timers mellemrum, hvilket betyder at man sagtens kan ”touche up” i løbet af dagen.

Max Factor Miracle Touch Liquid Illusion Foundation farver på hånd

Vurdering


Alt i alt vil jeg mene, at Miracle Touch Liquid Illusion Foundation fra Max Factor er et rigtig godt bud på en god foundation, og så endda til en rimelig pris. Foundationen gør hvad den skal – den dækker urenheder, skaber en ensartet glød i ansigtet og har en fin og naturlig finish. Derudover er den nem at påføre og meget behagelig og naturlig at have på. Det er desuden er kæmpe plus, at man kan tilføje flere lag i løbet af dagen, hvis man synes det er nødvendigt. Jeg synes helt klart, at denne foundation er anbefalelsesværdig og er én jeg, uden tvivl, vil vende tilbage til.

Det eneste jeg mangler er luksusfølelsen, man kan få ved foundations fra de lidt dyrere mærker, hvor man nærmest føler at huden bliver plejet imens, man har den på. Dog er dette kun en småting, og noget der nok ikke kan være anderledes i denne prisklasse.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *