Le Mini Macaroon

Rating:
4.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 23'ende bedste neglelak ud af 26 testede neglelak
Mærke: Le Mini Macaroon
Ekspertanmeldelser
Le Mini Macaron emballageEr du også træt af neglelak der bliver ridset og krakelerer allerede efter få dage? Så læs med her. Le Mini Macaron er løsningen til dig, der vil have smukke, skinnende negle i op til 14 dage – og jo, det holder rent faktisk. Alt efter hvor meget du slider dine negle i hverdagen, kan gele-lakken altså sagtens holde op til 2 uger.

Der har tidligere været dårlig omtale af gele-kits til hjemmebrug, da gele-lakken ofte har indeholdt skadelige stoffer, som skulle hærde under UV-lys. Le Mini Macaron bruger dog en anden formel, hvilket også betyder at lakken i stedet skal hærde under en LED-lampe, som desuden ikke udsender skadelige stråler, som UV-lampen er kendt for.

Manicure Kit


Gel neglelakkerne kommer i alverdens farver, og der er rigeligt at vælge i mellem. Til en start, vil jeg dog anbefale at købe et Manicure Kit, som også fås i mange farver, hvor du får alt du skal bruge med. Manicure Kittet koster ca. 350 kroner (vejl. pris) og indeholder en 3 i 1 gel-lak, neglefil, neglebåndspen, USB-stik + adapter (så du både kan lave negle derhjemme, men også på farten ved at sætte stikket i din computer, power bank mm.), 10 remover pads (til at fjerne gel-lakken) og sidst men ikke mindst en fin LED-lampe, formet som den franske kage produktet er opkaldt efter – nemlig en macaron.

Hvordan gør man?


Le Mini Macaron i brugGel-lakken fra Le Mini Macaron er nem at bruge og er ikke særlig tidskrævende. Hver negl skal have 2 lag lak, først et meget tyndt lag, og dernæst et almindeligt. Hver gang du har lagt et lag, skal neglen hærde under LED-lyset i 30 sekunder. Dette er super let, da LED-lampen har en timer på 30 sekunder. Efter de to lag er neglen færdig og sådan forsætter man bare på alle fingrene (eller tæerne – her drejer du den øverste del af maskinen, hvilket er nemt, da den er magnetisk, så du kan få tåneglen ind under lyset).

Få det bedste resultat


For at være sikker på, at man får det bedst muligt resultat, er det vigtigt at læse og følge brugsanvisningen nøje. Jeg har personligt erfaret, at de små detaljer gør forskellen, når man skal lægge sin gel-lak. Det er vigtigt at man har helt rene og nyvaskede hænder inden man begynder, og at man har filet både negl og negleoverflade, samt skubbet neglebåndende på plads, med neglebåndspennen fra Manicure Kittet. Hvis ikke man får gjort disse ting, eller ikke er grundig nok, kan man altså godt forvente, at lakken ikke holder de 14 dage den ellers kan.

Aftagning af lakken


Efter ét par uger – eller når du gerne vil skifte farve – er det tid til at fjerne gel-lakken, hvilket desværre er noget mere besværligt, end når man fjerner almindelig neglelak. Gel-lakken kan derfor ikke fjernes med almindelig neglelaksfjerner, men i stedet med de ”removers pads” der følger med Manicure Kittet. Én remover pad passer til én negl. Den sættes hen over neglen, og skal sidde tæt sluttet om fingeren i 10-15 minutter, hvorefter lakken forsigtigt kan skubbes af med neglebåndspennen. I kittet medfølger 10 removers pads.

Vurdering


Le Mini Macaron indholdAlt i alt er Le Mini Macaron Gel Manicure Kit en super god løsning til dig, der gerne vil have smukke og holdbare negle, men som ikke vil ofre flere hundrede kroner på at få lavet negle i en salon. Til prisen er Le Mini Macaron Gel Manicure Kit intet mindre end fantastisk, og jeg tror bestemt det er ét af de bedste produkter på markedet, inden for sin kategori.

Alt efter hvor godt du gør dit forarbejde, inden du lægger lakken, kan den altså holde ufatteligt længe, i forhold til almindelig neglelak. Jeg er bestemt ikke skuffet, og er sikker på at Le Mini Macaron er kommet for at blive en kæmpe succes.

Le Mini Macaron Gel Manicure Kit får 4 ud af 5 stjerner – det eneste der trækker ned er den lidt besværlige aftagning af lakken, som man dog heldigvis kun behøver at rode med få gange om måneden. Ellers er produktet et fantastisk alternativ til de dyre salonbehandlinger.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *