Le Mini Macaron 3X Shine Topcoat

Rating:
5.0
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 7'ende bedste neglelak ud af 26 testede neglelak
Ekspertanmeldelser
Denne neglelak er én af de bedste neglelakker jeg nogensinde har prøvet. Og så er det endda ikke en almindelig neglelak. 3 x Shine Topcoat’en fra Le Mini Macaron er en gele-lak som hærder under LED-lys og som holder i op til flere uger. Gele-lakken er meget skinnende og har en blank og glat overflade uden ridser og mærker, som neglene tit får ved almindelig neglelak.

Le Mini Macaron 3X Shine Topcoat

Le Mini Macaron 3X Shine Topcoat

Flotte negle i 3 uger


Hvis du virkelig ønsker salonflotte negle, men hverken ønsker at bruge en masse tid og penge på det, er gele-lakkerne fra Le Mini Macaron et super godt alternativ. Gele-lakken 3 x Shine Topcoat holder i op til 3 uger, og sparer dig derfor en masse tid og besvær. Lakken kan både bruges alene eller ovenpå én af de andre gele-lakker fra Le Mini Macaron, for at forlænge deres holdbarhed og for at tilføje ekstra glans.

Værd at vide


For at kunne benytte denne lak, er du nødt til at eje en LED-lampe, som lakken kan hærde under. Jeg vil klart anbefale, at du køber et Le Mini Macaron Manicure kit, som indeholder både en praktisk LED-lampe, ledning, adapter, neglefil, rosenpind og aftagningsservietter til at fjerne gele-lakken igen.

Når du bruger denne topcoat fra Le Mini Macaron, skal du enten have helt rene negle, der er fri for neglelak, eller også skal du have gele-lak inden under, så topcoaten kan hærde optimalt.

En sidste ting, som er rigtig god at vide er, at gele-lakken kan være rigtig svær at fjerne bagefter, da den ikke kan fjernes med almindelig neglelaksfjerner, men derimod med aftagningsservietterne, man enten kan købe separat, eller som man får med, hvis man køber Manicure kittet fra Le Mini Macaron. Sådan én serviet skal sidde på neglen et kvarters tid, hvorefter man forsigtigt kan skrabe neglelakken af. Dog har jeg også gode erfaringer med, at tage en neglelaksfjerner med acetone i (dette er meget vigtigt), putte det på en vatrondel, og så tage vatrondellen rundt om fingeren med sølvpapir udover i et kvarters tid. For mig giver det samme resultat som med aftagningsservietterne – det er dog bare en smule mere besværligt.

Vurdering


Le Mini Macaron 3 x Shine Topcoat er, som tidligere nævnt, én af mine yndlings neglelakker overhovedet. Den er utroligt nem at bruge, og da den jo skal hærde under LED-lys, tørrer den med det samme og man undgår irriterende revner og mærker i sin lak. Gele-lakken er virkelig skinnende, og lever i dén grad op til sit navn. Selvom det er en topcoat, og den egentligt er beregnet til at ligge ovenpå andre lag gele-lak, er jeg blevet rigtig glad for at bruge den alene, uden anden lak under, da mine negle så bare fremstår meget naturlige, men samtidigt også sunde og velplejede, fordi de skinner og har en perfekt glat overflade.

Jeg synes topcoat’en er sat til en rimelig pris, da den er drøj i brug, samt er væsentligt billigere, end hvis man skulle have lavet gele-lak hos en salon. Selvfølgelig er man nødt til at købe Manicure kittet først, så man har redskaberne til at kunne gå i gang, men det er en engangsudgift, og derfor er pengene hurtigt sparet alligevel.

Alt i alt kan jeg ikke andet end at anbefale Le Mini Macaron 3 x Shine Topcoat, da den simpelthen er pragtfuld for mine negle.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *