Ikke mere hipster skæg – her er den nye fuldskæg mode

For et par uger siden faldt vi over The Gay Beards på Instagram. Det er to gutter, Brian & Johnathan, der poster det ene billede efter det andet med alskens ting i deres store fuldskæg.

Selvom vi er omringet af hipstere, så har vi aldrig før set folk med så mange ting i skæget. Vi greb derfor fat i de to gutter og stillede dem et par hurtige spørgsmål:

Hvorfor begyndte i at udsmykke jeres skæg?

Det hele startede tilbage i 2014. I starten var det bare lidt blomster fra vores have, men det udviklede sig hurtigt til alle mulige ting som vi tænke kunne hænge fast i vores skæg.

I dag tænker vi, at der ikke er nogen grænser for hvad vi kan have i skægget.

thegaybeards_06

Hvordan fik i ideen til at starte med?

Vi har altid været kreative mennesker. Der var derfor ingen i vores omgangskreds der blev overrasket, da vi begge havde fuldskæg og begyndte at udsmykke vores skæg.

Oprindeligt var det en af vores gode venner der foreslog at vi kom blomster i skægget. Han tog et par billeder af det – og da vi så billederne bagefter, så kunne vi ikke lade være med at fortsætte.

thegaybeards_07

Hvor mange looks har i lavet indtil nu?

Vi har lavet mere end 100 forskellige look – og vi regner med at lave mange flere i fremtiden.

Vi håber vi aldrig løber tør for ideer og på dette tidspunkt, så tror vi heller ikke det vil ske.

Hvilket look er jeres favorit?

Vi har altid været glade for glimmer. Glimmerskægget er derfor en favorit, ikke mindst fordi det giver et skæg et helt andet look.

Mange mennesker opfatter skæg meget maskulint, men glimmer gør op med fordommen om at det kun er maskuline mænd der kan have et stort skæg.

Vi vil gerne have, at alle der har lyst til at have skæg tør få skæg.

Hvordan får i udsmykningerne til at hænge fast?

Det er forskelligt hvordan vi gør for at få ting til at hænge fast i vores skæg.

Nogen ting hænger fast af sig selv helt uden hjælpemidler. Andre ting kræver, at vi tager tandstikker, limpistoler, hårspray, voks m.m. i brug.

Det har taget tid at lære alle de forskellige tricks, men nu har vi godt styr på hvad der virker – og hvad der ikke virker 🙂

 

 

 

 

 
Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*