HH Simonsen ROD VS1 Sylen

Rating:
4.2
1 ekspertanmeldelser og 3 brugeranmeldelser
Kategori rank: 12'ende bedste krøllejern ud af 34 testede krøllejern
Mærke: HH Simonsen
Billigste pris i Danmark: 559 DKK hos Nice Hair
Ekspertanmeldelser
Hvis du drømmer om smukke og elegante krøller både i hverdagen og til weekendens fester, er HH Simonsens bud på et moderne krøllejern noget for dig. Med krøllejernet ROD VS1 Sylen kan du på ganske få minutter forvandle dit hår til noget helt særligt. På grund af krøllejernets specielle form, hvor diameteren på det bredeste sted er 19 mm og på det smalleste sted er 13 mm, kan du være kreativ og ”designe” dine krøller nøjagtigt som du vil – kun fantasien sætter grænser.

ROD VS1 Sylen krøllejern fra HH Simonsen koster 799 kr. (vejl. pris)

HH Simonsen ROD VS1 Sylen krøllejern

Krøller på få minutter


Selve krøllejernet varmer op på 20 sekunder, og er derfor perfekt en travl morgen. Når du krøller dit hår, deler du det ind i små sektioner (alt efter hvor mange krøller du ønsker, og hvor store de skal være), som du giver nogle sekunder hver – jeg plejer at give hver sektion ca. 5 sekunder, hvilket vil sige, at jeg kan krølle hele mit hår på under 5 minutter, hvis jeg skynder mig. Alt efter hvor store og bredde krøllerne skal være, kan du vælge om du vil bruge den smalle eller den bredde del af jernet – jo bredere del af krøllejernet, des større bliver krøllerne i dit hår.

Temperaturen på krøllejernet kan desuden indstilles fra 120-200 grader celsius, alt efter hvor varmt du ønsker det skal være.

Godt at vide


HH Simonsen ROD VS1 Sylen tekstUdover at være super effektivt og nemt at bruge, har krøllejernet desuden en række smarte funktioner. Én af dem er den automatiske sleep-mode funktion efter 90 minutter, som betyder at krøllejernet selv slukker efter halvanden time, for at minimere risikoen for ildebrand, hvis du skulle glemme at slukke for jernet.

En anden smart funktion ved krøllejernet er den keramiske teflon coatede overflade, som skåner håret mest muligt, og sikrer at det ikke brænder fast – selv hvis du har hårlak i håret.

Derudover har krøllejernet en ionisk effekt, der medvirker at håret bliver blødt og glansfuldt.

En sidste smart funktion er selve udformningen af krøllejernet – håndtaget er udført med et rubbermateriale, som giver et godt greb for dine hænder – og derudover er der en såkaldt ”cool tip” for enden af krøllejernet. Dette er et lille område, du kan holde på med dine fingrer, fordi det simpelthen ikke bliver varmt.

Krøller der holder


Med dette krøllejern, kan du næsten lave alle slags former for krøller – alt efter hvad du ønsker. En kæmpe bonus er dog, at krøllerne ofte holder både på anden og tredje dagen, hvis ikke du altså vasker hår i mellemtiden. Krøllerne kan efter flere dage være ligeså flotte – endda selvom du redder dit hår igennem. Der er ingen tvivl om at krøllerne holder utroligt godt, og at ens hår er efterladt blødt og glansfuldt. Al varmebehandling af håret skader – og derfor er det også super vigtigt, at bruge et godt varmebeskyttende produkt inden ud krøller håret. Dog er ROD VS1 Sylen ikke det værste krøllejern for håret, da den keramiske overflade er mere skånsom for håret, end ikke-keramiske belægninger.

Vurdering


Alt i alt er HH Simonsen ROD VS1 Sylen krøllejern et rigtig godt krøllejern til prisen. Kvalitet og design er helt i top – og så er det meget brugervenligt. Krøllejernet giver smukke krøller på nærmest ingen tid, og så holder de altså længe, længe efter, hvilket også er en stor fordel.

Jeg synes næsten ikke, at det er til at sætte en finger på dette krøllejern – det eneste minus er, at man kan brænde sine fingrer ret så voldsomt, når jernet bliver 200 grader varmt. Dette er dog som sådan ikke krøllejernets skyld, men noget jeg kan takke mine klodsede fingrer for.

HH Simonsen ROD VS1 Sylen Krøllejern får 5 ud af 5 stjerner, da det tydeligvis er et professionelt krøllejern til en rimelig pris. Der er ikke gået på kompromis med noget, og krøllejernet lever på alle måder op til mine (høje) forventninger.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
3 anmeldelser
af 1 produkt
5
Se mere
Alle butikerne leverer toldfrit til Danmark

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*