Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF 45

Rating:
4.5
1 ekspertanmeldelser
Kategori rank: 2'ende bedste solcreme ud af 2 testede solcreme
Mærke: Clinique
Ekspertanmeldelser
Jeg købte denne solcreme for første gang for lidt over to år siden. Jeg skulle på en tur til New York City, og havde brug for en solcreme der ikke føltes tung og klistrende på min hud. Jeg ville også have en jeg kunne have på under min makeup, hvor det føltes naturligt og ikke som normal solcreme som er tung, klistrende og lugtende. Jeg fandt det perfekte produkt; Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF 45. Jeg har fået alle mine ønsker og mere opfyldt med denne solcreme.Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF 45 bagside

Perfekt tube


For det første er indpakningen virkelig tiltrækkende og flot. åbningen hvor cremen kommer ud, er den perfekte størrelse. Da det er meget tyndt og flydende, kunne det nemt komme til at flyde ud over det hele, som det gør med mange andre produkter jeg har prøvet. Det er nemt at kontrollere hvor meget der kommer ud, det er godt, da man så ikke spilder noget produkt. Det er især vigtigt med et produkt som dette, da det jo ikke er billigt.

Selvom pakken på første indtryk ser meget lille ud, skal du ikke være bange for at du ikke har nok til meget lang tid. Cremen er så tynd og flydende, at du kun har brug for en meget lille mængde hver gang du bruger den.

Mere end forventet


Noget jeg blev meget glædeligt overrasket over, som jeg ikke havde regnet med eller havde været en af mine forhåbninger med denne solcreme, var at den også fugter min hud rigtig godt. Faktisk så meget at jeg ikke behøver at bruge en fugtighedscreme først (eller efter). Min hud føles slet ikke tør, når jeg påfører denne solcreme, hvilket jeg er helt vild med.

Den føles heller ikke olieret eller fedtet på huden. Den er ikke tung, den føles meget let på huden. Det tager omkring 5 minutter for den at trænge helt ind i huden. Min hud er hvid indtil den er trængt helt ind i huden. I starten troede jeg at det ville blive et problem for mig, men nu har fundet det positive ved det, at jeg tydeligt kan se det, hvis jeg har misset et sted på huden. På den måde er jeg sikker på at få et godt lag på, inden jeg går ud i solen.

Jeg påfører den som regel i to lag. Det gør jeg fordi jeg synes det føles for meget som en tykkere solcreme, hvis jeg bare smører et tykt lag på i stedet for to tyndere lag. Den fungerer rigtig godt under makeup, jeg sørger bare for, at den er trængt helt ind før jeg lægger makeup ovenpå.

Vurdering


Det er en virkelig god solcreme til ansigtet, fordi det mest føles som en base til makeup eller en tynd fugtighedscreme. Den lugter heller ikke som normal solcreme. Det eneste der trækker den lidt ned i vurdering er prisen. Det er rimelig dyrt for en solcreme, så derfor bruger jeg den ikke hver dag, men nøjes med om sommeren, eller når jeg er på ferie. Men alt i alt er jeg meget tilfreds med Clinique Even Better Dark Spot Defense SPF 45, og jeg vil helt sikkert købe den igen.

Jeg giver den 4,5 ud af 5 stjerner.
Der er ingen ekspertanmeldelser
Brugeranmeldelser
  • Der er ingen brugeranmeldelser
  • Leave a Reply

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    *